2 december 2015

Real Madrid anthem trainingsjack 2016

Real Madrid en Adidas hebben vandaag een nieuw en geheel wit anthem trainingsjack voor 2016 gelanceerd. Dit jack wordt door Los Blancos gedragen wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in de tweede helft van het seizoen 2015-2016. Dit jack wordt door Real Madrid onder andere gedragen wanneer de Champions League anthem wordt afgedraaid voorafgaande aan de wedstrijden in het kampioenenbal van december 2015 tot mei 2016. Het jack wordt bovendien vaak gedragen wanneer de spelers van Real Madrid de pers te woord staan na afloop van de wedstrijden. Het design van het jack is vrij basis, maar daarmee niet minder legendarisch.

Het nieuwe Real Madrid anthem trainingsjack voor 2016 is geheel wit en lijkt gebaseerd te zijn op de jacks die Real Madrid droeg tijdens de jaren '60. Opvallend aan het nieuwe trainingsjack is dat er geen strepen van Adidas over de mouwen en schouders lopen en bovendien niet aanwezig zijn op de zijkanten van het jack. Hiermee heeft het jack een echte retro uitstraling. De linker borst bevat het logo van de club uit de hoofdstad van Spanje en de andere borst is uitgerust met het logo van het Duitse sportmerk in het zilver. Verder is het jack uitgerust met een klassieke baseball kraag en is de rits ook wit. Daarnaast bevat het jack raglanmouwen, wat betekent dat deze strak om de armen vallen. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met zakken. Check hieronder een foto van het vintage Real Madrid anthem jack welke onder andere gedragen zal worden door sterren als Isco, Ronaldo, James, Bale, Kroos, Ramos, Marcelo en nog meer andere sterren van De Koninklijke. Vandaag werd er ook een nieuw trainingspak en presentatiepak voor 2016 gelanceerd. Deze nieuwe Real Madrid trainingskleding zal tot het einde van het seizoen 2015-2016 gedragen worden. Pas in juli 2016 wordt er weer een geheel nieuwe trainingscollectie van de Champions League winnaar van 2014 gelanceerd.

Het nieuwe Real Madrid anthem jack kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het trainingsjack voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 75,-. Wil je andere of goedkopere Real Madrid producten kopen? Check dan ook het overzicht hieronder of hiernaast! Directe levering en gratis verzending!


Wit -real -madrid -anthem -trainingsjack -2016