15 juli 2016

Real Madrid anthem trainingsjack 2016-2017

Real Madrid en Adidas hebben ook een tweetal anthem trainingsjacks gelanceerd. Dit is het trainingsjack dat de spelers van de club dragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de la Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Het anthem jack is bovendien het jack dat de sterren dragen wanneer het Champions League anthem wordt afgedraaid voorafgaande aan de wedstrijden van het kampioenenbal gedurende dit seizoen. Los Blancos en de Duitse kledingsponsor hebben twee versies van het trainingsjack bekend gemaakt. Het ene jack wordt gedragen voor de thuiswedstrijden en het andere jack voorafgaande aan de uitwedstrijden. We bespreken hieronder beide nieuwe jacks vna de Spaanse club, die onder leiding staat van Zinedine Zidane.

Wit Real Madrid trainingsjack 2016-2017

Het eerst nieuwe Real Madrid anthem jack voor 2016-2017 is overwegend maagdelijk wit en bevat paarse details. Hiermee is het nieuwe jack geheel in stijl van het nieuwe Real Madrid thuisshirt voor 2016-2017. Deze is gebaseerd op de voetbalshirts die de club droeg bij de oprichting in 1902. Evenals het nieuwe shirt bevat het jack paarse accenten. Deze paarse accenten komen terug in het Adidas logo op de rechter borst en in de naam van de club op de achterkant van het jack. Opvallend is dat op de trainingsjacks van de club geen drie strepen van Adidas staan. Het merk dat sinds 1998 aan de Madrilenen verbonden is, heeft ervoor gekozen deze strepen weg te laten op het jack. Het nieuwe jack bevat natuurlijk ook het logo van de club op de linker borst. Verder is het jack uitgerust met een stijlvolle baseball kraag.

Paars Real Marid trainingsjack 2016-2017

Het andere Real Madrid trainingsjack is het jack dat gedragen wordt in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Dit jack is geheel paars en daarmee in stijl van het nieuwe uitshirt van 2016-2017. Het uitshirt is dit jaar gebaseerd op de legendarische shirts van de club in de jaren '80. Ook dit jack bevat de logo's van de club en Adidas op de borst en de achterkant is uitgerust met de naam. Beide jacks bevatten ook twee zakken aan de zijkanten en bevatten zogenaamde raglan mouwen, welke strak om de armen vallen.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Real Madrid anthem trainingsjack voor 2016-2017, welke gedragen wordt door sterren als Ronaldo, Bale, James, Ramos, Isco, Marcelo en andere sterren! Check ook het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2016-2017.

Real Madrid trainingsjack 2016-2017 kopen

Het nieuwe Real Madrid anthem trainingsjack voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van beide trainingsjacks is € 79,95. Dit jack is alleen voor volwassenen te koop vanaf maat XS. Wil je andere producten van Real Madrid kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Adidas Real Madrid trainingsjack in deze officiële shop

of in de officiële Adidas Real Madrid shop!

Real -madrid -trainingsjack -2016-2017-wit
Real -madrid -anthem -jack -paars -2016-2017