19 augustus 2015

Real Madrid anthem trainingsjack 2015-2016

Het nieuwe Real Madrid anthem trainingsjack is inmiddels ook bekend! En met het beginnen van de groepsfase van de Champions League kunnen we deze niet ongemoeid laten. Het anthem trainingsjack is namelijk het jack dat de spelers van Real Madrid dragen tijdens het afspelen van het Champions League anthem/ nummer voorafgaande aan de Champions League wedstrijden. Bovendien is dit het trainingsjack dat de spelers dragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in het Santiago Bernabeu gedurende 2015-2016. Uiteraard is ht nieuwe jack geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe thuisshirt van Los Blancos en de clubkleuren.

Wit Real Madrid trainingsjack 2015-2016

Het nieuwe Real Madrid anthem jack is geheel wit en bevat evenals het nieuwe Real Madrid thuisshirt zilveren details. Deze zilveren details komen terug in de bekende Adidas strepen over de schouders en mouwen en in een band aan de onderkant van de achterkant van het nieuwe trainingsjack van ''De Koninklijke''. Ook het logo van de Duitse kledingsponsor, welke sinds 1998 aan de club verbonden is, op de rechter borst is geel. Verder bevat het jack een verticaal borstzakje met een rits op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de club en verder is het trainingsjack van de club uit de hoofdstad van Spanje uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en is het voorzien van een klassieke hals. Check hieronder de foto van het nieuwe Real Madrid anthem jacket, welke door sterren als Ronaldo, James, Kroos, Ramos, Kovacevic en Isco gedragen wordt gedurende 2015-2016. Dit jack is perfect om bijvoorbeeld in te trainen, maar ook als vrijetijdskleding te dragen en bestaat voor 100% uit polyester.

Real Madrid anthem jack 2015-2016 kopen

Het nieuwe Real Madrid anthem trainingsjack 2015-2016 kan je voor kinderen en volwassen kopen in de online Real Madrid shop van Adidas en de online Real Madrid voetbalshop. De prijs van het jack in volwassen maten is € 80,- en de prijs van het jack voor kinderen is € 70,-. Directe levering en gratis verzending. Check bovendien alle andere beschikbare Real Madrid producten in het overzicht hiernaast!

Heb je een mening over het nieuwe Real Madrid jack? Deel het hieronder!

Real -Madrid -anthem -trainingsjack -2015-2016
Bron foto: Adidas.nl