29 mei 2016

Real Madrid Adidas Champions League winners t-shirt 2016

Real Madrid en Adidas hebben gisteren direct na het winnen van de Champions League een speciaal winners t-shirt gelanceerd, welke de spelers van Real Madrid droegen na afloop van de wedstrijd en tijdens de huldiging in de stad. Real Madrid won gisteren de Champions League door Atletico Madrid in het San Siro na strafschoppen te verslaan. Na reguliere speeltijd en verlenging stond het 1-1, waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. Real Madrid kwam als beste uit deze reeks, waardoor het voor de elfde keer in de historie de Europa Cup I of Champions League op haar naam schreef. Het nieuwe Real Madrid Champions League winners t-shirt van Adidas staan dan ook geheel in het teken van ''La UNDECIMA''. Hieronder bespreken we kort het design van het nieuwe t-shirt.

Real Madrid en Adidas hebben twee verschillende t-shirts gelanceerd. Deze t-shirts hebben hetzelfde design, maar bevatten een andere kleur. Het ene t-shirt is namelijk zwart en het andere wit. Het witte t-shirt werd door de spelers gedragen na afloop van de wedstrijd en tijdens de huldiging. Dit shirt bevat een crew neck en op de rechter borst het logo van Adidas in het paars. De Duitse kledingsponsor is sinds 1998 aan de club verbonden. De andere borst is uitgerust met het logo van ''De Koninklijke'' in het paars. Verder bevat het t-shirt in een grote nummer 11. Dit nummer verwijst naar het aantal keer dat de club de Champions League gewonnen heeft. De club won de ''cup met de grote oren'' namelijk ook in 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014 en nu dus in 2016. Verder staat de tekst: CHAMPIONS – MAY 2016- MILAN. Dit verwijst naar de plaats en datum van de finale. De finale vond op 28 mei 2016 plaats in het San Siro in Milaan. Daaronder zijn in het klein het logo van de Champions League en de beker vertegenwoordigd. Bovendien bevindt de tekst: ''First never follows'' op het t-shirt. Check hieronder de foto's van de speciale winners t-shirts van ''Los Blancos'' ter ere van het winnen van de CL. Naast deze t-shirts hebben Real Madrid en de kledingsponsor ook speciale caps en shawls gelanceerd. Ter ere van het winnen van felbegeerde cup.

De nieuwe Adidas Real Madrid Champions League winners collectie 2016 kan je per direct kopen in de onderstaande shop. De prijs van het t-shirt voor volwassenen is € 34,95 en voor kinderen € 29,95. Des shawls en caps scoor je voor € 24,95. Wil je andere Real Madrid producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop de nieuwste Real Madrid Adidas CL winners collectie in deze officiële Real Madrid shop


Real -undecima