17 maart 2022

Real Madrid 4e voetbalshirt 2022 ontworpen door Y-3!

Real Madrid, adidas en designer Yohji Yamamoto (Y-3) hebben vandaag een tweetal sepcial edition Real Madrid voetbalshirts gepresenteerd ter ere van het 120 jarig bestaan van de club en het feit dat adidas en Yohji Yamamoto al meer dan 20 jaar met elkaar samenwerken. Het zogenaamde Real Madrid 4e voetbalshirt 2022 wordt ook nog eens gedragen. In de nieuwe tenues speelt Real Madrid op zondag 20 maart 2022 El Clásico tegen FC Barcelona. De Real Madrid X adidas X Y-3 collectie bevat naast deze nieuwe voetbalshirts ook nog andere off pitch kleding, zoals een warming-up shirt, anthem traininsjack, een polo en een t-shirt, welke vanaf 18 maart beschikbaar zijn.

Real Madrid El Clásico voetbalshirt Y3 2022

Yohji Yamamoto was eerder al verantwoordelijk voor het zwarte Real Madrid 3e voetbalshirt 2014-2015 , welke werd gekenmerkt door de all-over dragon print. Ook het Real Madrid 4e voetbalshirt 2022 is zwart en bevat een all-over print van dunne lijnen, welke kriskras door elkaar heen lopen. Deze graphic print loopt ook door over de mouwen. Het tenue is verder uitgerust met een v-hals en de adidas strepen staan in het wit op de schouders. Verder staan er geen uitingen van het Duitse sportmerk, dat sinds 1998 de kledingsponsor is van Los Blancos, op het tenue. Op de plek waar normaliter het adidas logo staat, prijkt nu het logo van Y-3. Op de andere borst staat het clublogo en op het midden van het voetbalshirt staat in het wit het logo van Emirates Fly Better. De linkeronderkant van het tenue bevat nog een zwart label met daarin de logo's van Real Madrid en Y-3, alsook de handtekening van Yamamoto. Het Real Madrid vierde tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met dezelfde all-over print als op het voetbalshirt. De pijpen van het broekje zijn uitgerust met de logo's van de club en Y-3. De kousen van het tenue zijn ook zwart en bevatten een all-over graphic print. De adidas strepen op de bovenkant van de sokken zijn wit en daaronder prijkt weer het logo van de Japanse graphic designer.

Courtois draagt in de wedstrijd tegen FC Barcelona een roze keepersshirt. Dit keeperstenue heeft hetzelfde template als het voetbalshirt en bevat een zwarte v-hals en zwarte adidas strepen. Het keepersshirt bevat ook een design van dunne strepen. De spelers van Real Madrid dragen tijdens de wedstrijd tegen Barcelona ook een speciale bedrukking op het tenue. Ook deze ''painted'' bedrukking is ontworpen door Yohji Yamamoto.

De nieuwe tenues en trainingskleding zijn door adidas opnieuw uitgerust met de bekende performance technologieën. Deze bevatten de AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in de tenues en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Real Madrid 4e voetbalshirt, dat dus alleen gedragen wordt tijdens El Clásico komend weekend !

Real Madrid Y-3 voetbalshirt bestellen

Het Y-3 Real Madrid 4e voetbalshirt 2022 kun je vanaf 18 maart bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Check ook de andere items van de Real Madrid X Y-3 X adidas collectie in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel dit special edition Real Madrid voetbalshirt exclusief in de adidas SHOP!

of deze winkel!

Real Madrid 4e voetbalshirt 2022 ontworpen door Y-3!

Real Madrid 4e voetbalshirt 2022 ontworpen door Y-3!

Real Madrid 4e voetbalshirt 2022 ontworpen door Y-3!

Real Madrid 4e voetbalshirt 2022 ontworpen door Y-3!