29 juli 2016

Real Madrid 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Real Madrid 3e shirt of Champions League uitshirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd als onderdeel van de speciale Adidas film: ''First Never Follows''. Deze speciale Adidas serie bespreek de grootste clubs, spelers en managers in de wereld en de cult daaromheen. In deze serie zijn ook de spelers van Real Madrid te zien. In het nieuwe shirt speelt de club in dit vooral de uitwedstrijden in de Champions League en de Spaanse Copa del Rey, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Primera Division gedurende 2016-2017. De bekendmaking van het nieuwe 3e shirt volgt op de lancering van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club vorige week. We bespreken hieronder het design van het shirt van de Champions League winnaar.

Real Madrid Champions League shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Champions League uitshirt van Real Madrid voor 2016-2017 is overwegend zwart en bevat paarse accenten. De paarse accenten op het nieuwe shirt zijn een verwijzing naar de kleur die de eerste shirts hadden bij de oprichting in 1902. Deze shirts waren wit maar bevatten destijds ook al paarse accenten. Ook het nieuwe Real Madrid thuisshirt en Real Madrid uitshirt bevatten paarse details. De paarse details komen op het nieuwe 3e shirt van Madrid terug op de mouwen. Deze zijn geheel paars en bevatten een all-over print van de weg van het Santiago Bernabeu naar Cibeles fontein. Dit is de weg die Real Madrid aflegt wanneer er een prijs gewonnen is en symboliseert bovendien het voor de elfde keer winnen van de Europa Cup I of Champions League. De mouwen worden ook afgesloten door een paarse band. Deze kleur komt ook terug in de drie Adidas strepen, die dit jaar op de zijkanten van het shirt staan. De rechter mouw bevat de officiële LFP La Liga badge, terwijl de logo's van de club en Adidas op de borst staan in het wit. Adidas verzorgt sinds 1998 de voetbalshirts, tenues en trainingskleding van de club. Op het midden van het shirt prijkt het logo van Fly Emirates. De vliegmaatschappij is sinds 2013 aan de club verbonden. Verder is het nieuwe shirt van ''Los Blancos'' uitgerust met een ronde hals, welke aan de binnenkant een paarse band bevat. De achterkant van de kraag is uitgerust met de naam van de club. Het nieuwe Real Madrid uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten paarse strepen. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Adidas. De kousen lijken ook geheel zwart te worden met aan de bovenkant een horizontale paarse band met daarboven drie strepen van Adidas. Op de kousen staan ook de logo's van de Duitse kledingsponsor en de initialen van de club: RMCF. Vanaf nu schitteren sterren als Ronaldo, James, Kroos, Bale, Ramos, Pepe Marcelo, Isco en nog meer sterren in dit shirt. De nieuwe shirts van Madrid zijn uitgerust zijn met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Real Madrid voetbalshirt kopen

Het nieuwe Real Madrid 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. De authentic adiZERO versie betreft het shirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen. Dit shirt heeft een prijs van € 119,95. In deze shops is het mogelijk het nieuwe Champions League shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele Real Madrid bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van ''Los Blancos'' kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe Real Madrid shirt in de officiële ADIDAS Real SHOP! (inclusief officiële bedrukking!) 

of de Real Madrid Sportstore

Real -madrid -3e -shirt -2016-2017

Real -madrid -3e -voetbalshirt -2016-2017
Real -madrid -3e -shirt -2016-2017-gelekt