Reading FC voetbalshirts 2020-2021

Reading FC heeft in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Macron  de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Engelse club haar wedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup gedurende dit seizoen. Afgelopen seizoen eindigde Reading op de veertiende plek in de Championship. Sinds vorig seizoen is het Italiaanse sportmerk Macron de kledingsponsor van de Engelse club uit de gelijknamige stad. 

Reading FC thuisshirt 2020-2021

Het Reading FC thuisshirt 2020-2021 heeft de kenmerkende kleuren blauw en wit. Deze kleuren komen terug in de banen die in horizontale richting over het shirt lopen. Verder wordt het shirt uitgerust met rode details. Dit zorgt ervoor dat alle kleuren uit het clubwapen van Reading terugkomen in het nieuwe thuisshirt van de club. De mouwen van het tenue zijn blauw, met aan de onderkant biezen een brede bies waarin alle clubkleuren verwerkt zijn. Dit motiefje komt ook terug in de klassieke polokraag van het shirt. In de binnenkant van de kraag is een blauw/wit label geplaatst waar het logo van Reading en de naam van Macron op de zien is. Op de rechterborst prijkt het logo van de kledingsponsor. Het juichende poppetje van Macron is blauw. Op de linkerborst schittert het clubwapen van Reading. Casumo is de hoofdsponsor van Reading. In paarse letters is deze naam terug te vinden op het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Reading FC wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Hierop zijn ook uitingen van zowel de club als kledingsponsor terug te vinden.

Reading FC uitshirt 2020-2021

Het Reading FC uitshirt 2020-2021 is geheel rood. De body van het shirt heeft twee tinten rood. De rechterkant van het shirt is bordeaux rood en de linkerkant is dezelfde kleur rood als in het logo van de club. Aan de onderkant van het shirt zijn zowel op de rechter- als de linkerkant twee banen te zien in de tegenovergestelde kleur van het shirt. De biezen van de mouwen zijn blauw en wit. Het shirt heeft een moderne hals. Deze is uitgerust met een kleine v in het blauw/wit. Ook bij het uitshirt van Reading FC is de vlag aan de binnenkant van de kraag te zien. Op de rechterborst staat het logo van Macron in het wit. Deze witte kleur komt ook terug in de uiting van de hoofdsponsor op het midden van het shirt. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Reading FC. De shorts die bij het nieuwe uittenue horen zijn bordeaux rood en de kousen zijn rood met banen in de kleuren wit en blauw aan de bovenkant. Alle Macron tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Ben je op zoek naar de nieuwe tenues van Reading FC? Check dan de officiële webshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar een retro voetbalshirt van de club? Check het dan in deze RETRO SHOP! 

Reading thuisshirt 2020-2021

Detail Reading thuisshirt 2020-2021

Reading thuisshirt 2020-2021