27 juli 2016

Reading FC voetbalshirts 2016-2017

De club van trainer Jaap Stam, Reading, heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor PUMA de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 bekend gemaakt. In deze shirts speelt Reading de Championship en FA Cup wedstrijden gedurende 2016-2017. Reading eindigde afgelopen seizoen op een zeventiende plek, waardoor het komend seizoen opnieuw op het tweede niveau van Engeland speelt. PUMA is de kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Madejski Stadium in de gelijknamige stad. PUMA vervult deze functie al sinds 2005 en zal dit in ieder geval tot 2019 blijven doen. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club die komend seizoen onder leiding staan van Jaap Stam en Andries Ulderink.

Reading thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Reading thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door het ''hooped'' design. Dit betekent dat het shirt horizontale blauwe en witte banen over het shirt bevat. De mouwen zijn wit met dunne blauwe strepen. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals. Op de rechter borst prijkt het logo van de club, terwijl de andere borst het logo van de club bevat. Carabao, de Thaise energy drank, is sinds 2015 de hoofdsponsor van de club en versiert het midden van het shirt. Carabao staat vanaf 2016-2017 ook op de trainingskleding van Chelsea. De achterkant van het nieuwe Reading shirt bevat ook horizontale blauwe en witte banen. Deze hebben echter een vervagend effect, zodat de namen en de nummers van de spelers hierop beter naar voren komen. Het nieuwe thuistenue van Reading FC wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en kousen met blauwe en witte banen.

Reading uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Reading uitshirt voor 2016-2017 is fel geel en is ook voorzien van horizontale banen. Deze horizontale banen bevatten diagonale zwarte en gele strepen. Aan de bovenkant overheerst de gele kleur, terwijl aan de onderkant de zwarte kleur overheerst. Verder is het Reading FC uitshirt uitgerust met een v-hals en een gevouwen kraag. Over de schouders en mouwen loopt een zwarte strip, terwijl de logo's van de club, PUMA en Carabao op dezelfde plek als het thuisshirt staan. Het logo van de Duitse kledingsponsor komt ook terug op de mouwen van het shirt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een fel geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts van Reading FC voor 2016-2017. Zoals alle tenues van PUMA zijn de shirts van Reading FC uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze shirts schitteren sterren als Joey van de Berg, Williams, Gunter en Norwood!

Reading voetbalshirt kopen

Het nieuwe Reading FC voetbalshirt kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Mocht je het shirt willen, maar niet kunnen verkrijgen? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

Of check andere nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 in deze officiële shop!

Reading -fc -thuisshirt -2016-2017

Reading -fc -uitshirt -2016-2017