24 juli 2017

Reading FC voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de equipe van Jaap Stam zijn gelanceerd. Vandaag presenteerden Reading FC en Puma de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018. Dit werd op een unieke manier gedaan. De club nodigde namelijk 100 seizoenskaarthouders uit in het stadion om met een virtual reality set de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 te ontdekken. De fans werden geleid naar het spelershome voor de presentatie van de nieuwe shirts. Puma is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club en Carabao, onder andere bekend als sponsor van de trainingskleding van Chelsea, is shirtsponsor van de Engelse club, die promotie naar de Premier League op een haar na mistte. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt en thuisshirt.

Reading thuisshirt 2017-2018

Het Reading FC thuisshirt voor 2017-2018 wordt zoals altijd gekenmerkt door de horizontale blauwe en witte banen. Deze banen bevatten het zogenaamde gradient design, wat betekent dat de boven- en onderkant van de banen uitgerust zijn met stippen. De mouwen van het shirt zijn geheel blauw en verder zijn de shirts uitgerust met een klassieke henley collar. De rechter borst bevat het logo van Puma. Dit logo komt ook weer terug op de mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Madejski Stadium. Sponsor Carabao versiert het midden van het shirt. De achterkant van het shirt bevat ook deze banen, echter hebben deze een fading effect in het midden van de hoops. Het Reading FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten en onderkant een blauwe strip. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Reading uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Reading is dit jaar een combinatie van zwart en oranje. Ook dit shirt bevat horizontale banen. De zwarte en oranje banen zijn contrasterend aan elkaar en lopen naar de linkerkant of rechterkant over in de andere kleur. Ook dit shirt bevat een henley collar met knoopjes en de logo's van de club, Puma en Carabao staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje met aan de zijkanten een oranje strip. Deze oranje band komt ook weer terug aan de onderkant van het broekje. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle tenues van Puma zijn ook deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Kelly, McCleary, Gunter, Blackett, Obita, van den Berg, Moore, Beerens en andere spelers.

Reading voetbalshirt kopen

Het nieuwe Reading FC voetbalshirt kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Engelse club. Mocht je het shirt willen, maar niet kunnen verkrijgen? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. 

Of check andere nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 in deze officiële shop!