Preston North End voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe voetbalshirts van de Championship club Preston North End zijn officieel gelanceerd. Deze nieuwe tenues worden gedragen tijdens de wedstrijden in de Engelse Championship, FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. Afgelopen seizoen eindigde de Engelse club op de negende plek. Hiermee liepen ze een plek in de play-offs net mis. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van Preston North End is Nike. Het Amerikaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Puma. 

Preston North End thuisshirt 2020-2021 

Het nieuwe Preston North End thuisshirt 2020-2021 is gebaseerd op het Nike Trophy IV template, dat we onder andere kennen van het AZ uitshirt 2020-2021. Dit template wordt gekenmerkt door een kleur op de body van het shirt, de mouwen van het shirt hebben een andere kleur. Bij het thuisshirt van Preston draait het hierbij om de clubkleuren van de Engelse club. De body van het shirt is wit en de kleuren van de mouwen zijn navy blauw. De body is verder uitgerust met een subtiele grafische print van chevrons en diagonale lijnen. Het shirt heeft een klassiek karakter. Dit komt door de kenmerkende polo kraag. Deze is zelfs uitgerust met een knoop. Op de rechterborst prijkt het logo van Nike. De swoosh is navy van kleur. Op de linkerborst schittert het clubwapen van Preston. 32RED is de hoofdsponsor van Preston North End. In rode letters staat deze naam op de voorkant van het shirt. Een navy broek en witte kousen completeren het thuistenue van Preston. Deze zijn uitgerust met uitingen van de club en de kledingsponsor.

Preston North End uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Preston North End uitshirt 2020-2021 is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van Preston North End. De basiskleur van het tenue is navy en de mouwen zijn lichtblauw. Ook de klassieke polo kraag komt terug bij het uittenue. De swoosh, het logo van Nike, staat op de rechterborst en is wit van kleur. Ook het logo van Preston North End komt terug op het uittenue. Deze staat op de linkerborst.  De hoofdsponsor van de club, 32RED, staat op het midden van het shirt in witte letters. Het nieuwe uittenue van Preston North End wordt gecompleteerd door een lichtblauwe voetbalbroek met witte taping aan de zijkanten en blauwe voetbalkousen. Daarnaast heeft de club een 3e shirt. Dit voetbalshirt heeft hetzelfde template als de Sevilla voetbalshirts 2020-2021. Dit betreft het Challenge III template van Nike. Het tenue is groen en wordt gekenmerkt door de diagonale groene banen. Verder heeft het tenue een retro kraag. Dit betreft een combinatie van een diagonale en rechte hals met een vlak onder de hals. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op de andere tenues en dit tenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen. 

De Preston North End voetbalshirts 2020-2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar een retro shirt van de Engelse club? Check het dan in deze winkel! 

Preston North End thuisshirt 2020-2021

Preston North End uitshirt 2020-2021

Preston North End 3e voetbalshirt 2020-2021