Preston North End voetbalshirts 2023-2024

Preston North End en kledingsponsor Castore hebben dit weekend de nieuwe Preston North End voetbalshirts 2023-2024 gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt de Engelse voetbalclub de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde Preston North End op de twaalfde plek in de Championship. Vanaf dit seizoen is Castore de kledingsponsor van ''The Lilywhites''. Het Britse sportmerk volgt Nike op als leverancier van de tenues en trainingskleding. PAR GROUP is sinds het seizoen 2021-2022 de shirtsponsor van de Engelse club.

Preston North End thuisshirt 2023-2024

Het Preston North End thuisshirt 2023-2024 is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '80. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de verticale banen. Het voetbalshirt bevat een donkerblauwe, overlappende V-hals met een dunne, fel gele lijn lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het logo van Castore en de linkerborst het clublogo. Hoofdsponsor PAR GROUP staat op het midden van het voetbalshirt en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan de initialen van de club: PNE. Het Preston North End tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met op de zijkanten een witte driehoek en een fel gele lijn. De kousen van het Preston North End thuistenue zijn wit met donkerblauwe blokken en dunne, fel gele lijnen. Op de kousen staan ook weer de initialen van de club.

Preston Norht End uitshirt 2023-2024

Het Preston North End uitshirt 2023-2024 is rood en bevat een all-over print van verschillende architecturale gebouwen in de stad, zoals de Preston Cenotaph en de St. Walburge's Church. De ronde hals is een combinatie van donkerblauw en wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De schouders zijn ook uitgerust met een donkerblauw vlak. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant een donkerblauwe band. De sokken zijn rood en beavtten donkerblauwe banen met een witte lijn.

Preston North End 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Preston North End 3e voetbalshirt 2023-2024 is geel en wordt gekenmerkt door de donkerblauwe verticale baan over het midden van het voetbalshirt. Ter hoogte van het midden van het voetbalshirt bevindt zich een effect van vervagende strepen met daartussenin het logo van hoofdsponsor PAR GROUP. Alle sponsorlogo's op dit voetbalshirt zijn ook donkerblauw. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen bevat twee donkerblauwe lijnen met in het midden een gouden lijn. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele sokken met contrasterende accenten.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Laser cut holes ter hoogte van de oksels voor de perfecte ventilatie en vochtafvoer
  • Pasvorm: Normaal

De Preston North End voetbalshirts van Castore kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar een retro shirt van de Engelse club? Check het dan in deze winkel! 

Preston North End voetbalshirts 2023-2024
Preston North End voetbalshirts 2023-2024
Preston North End voetbalshirts 2023-2024
Preston North End voetbalshirts 2023-2024
Preston North End voetbalshirts 2023-2024
Preston North End voetbalshirts 2023-2024