Portugal tech fleece joggingpak 2018-2019

Het Amerikaanse sportmerk Nike is de afgelopen weken erg druk bezig geweest met het lanceren van nieuwe voetbalshirts voor het WK voetbal in Rusland. Nike is ook de trotste kledingsponsor van de Europees kampioen Portugal. De shirts van Portugal zijn erg flitsend en de spelers van Portugal gaan op het WK zeker opvallen. Maar Cristiano Ronaldo, Ricardo Quaresma, Pepe, Nani, Sanches en hun teamgenoten moeten natuurlijk ook buiten het voetbalveld in stijl gekleed zijn. Hiervoor heeft Nike een speciale off-pitch lijn uitgebracht. Onder deze lijn valt ook het joggingpak waar de spelers lekker in kunnen ontspannen zodat ze optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in Rusland. Deze ontspanning is ook zeker nodig want Portugal neemt het op het WK op tegen Spanje, Marokko en Iran. Deze teams zijn bij de loting bij elkaar ingedeeld in poule B. Ben jij benieuwd in wat voor trainingspak onder anderen Ronaldo zich ontspant ter voorbereiding op de wedstrijden? Check de details hieronder!

Portugal tech fleece joggingpak 2018-2019

Nike heeft in het begin van 2018 verschillende trainingspakken gelanceerd van Europese topclub. Onder anderen Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Chelsea en Manchester City hebben zo’n trainingspak mogen toevoegen aan de collectie. Ook verschillende landen waar Nike de kledingsponsor van is op het WK, hebben een tech fleece trainingspak uitgebracht. Ook Portugal heeft een joggingpak. Het joggingspak van het Europese land is compleet zwart. Het gaat om een compleet pak, dit pak bestaat uit een tech fleece jack en een comfort joggingbroek. In een joggingpak is het erg belangrijk om lekker te kunnen chillen. Daarom heeft Nike het jack uitgerust met een capuchon waar je lekker in kan wegduiken. Aan de zijkant van het trainingsjack zitten lekkere diepe zakken. Waar je je handen in kan stoppen. Dit is erg fijn wanneer je lekker onderuitgezakt op de bank ligt maar komt ook van pas als je het koud hebt. Het tech fleece jack is namelijk gemaakt van een combinatie van katoen (66%) en polyester (34%). Door deze combinatie van materialen blijf je lekker warm. Ook verbetert deze combinatie het comfort van het jack. Nike maakt bij de voetbalshirts gebruik van Raglanmouwen. Met deze speciale mouwen kan je je armen veel vrijer bewegen. De mouwen bewegen namelijk soepeler mee met de bewegingen van je arm. Zoals hierboven al genoemd heeft het jack ook een capuchon. Deze is uitgerust met touwtjes. Door deze touwtjes is het mogelijk de pasvorm van het jack aan te passen. Dit bevordert de fit. De rits van het tech fleece jack is zwart en valt hierdoor helemaal niet op. Op de voorkant van het jack is ook nog een chevron te zien. Deze chevron heeft een andere zwarte tint waardoor deze wel goed opvalt. Deze baan op de voorkant van het jack is geïnspireerd op de baan die op de windrunners van Nike te zien is. Deze windrunners worden door het Amerikaanse merk al ontworpen sinds de jaren ’70. Deze jacks zijn niet meer weg te denken uit de collectie van Nike. Een tech fleece jack zit het best wanneer deze perfect aansluit om je lichaam. Hiervoor is dit Portugal tech fleece jack uitgerust met een speciale zwarte band aan de onderkant. Deze zorgt ervoor dat het jack strak om je lichaam heen zit. Op de rechterkant van de borst van het jack is het logo van Nike te vinden, de bekende swoosh is rood van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van de Portugese voetbalbond. Portugal is op dit moment de trotse Europees kampioen. Wat zou de geboren leider Cristiano Ronaldo, samen met zijn teamgenoten, van de zomer graag de wereldbeker omhoog houden. Dan is Portugal niet alleen de beste van Europa maar zijn ze Wereldkampioen. Dit zou weer een bekroning zijn op de toch al imposante carrière van Cristiano Ronaldo.

Het tech fleece pak van Portugal heeft niet alleen een jack. Het andere onderdeel van dit pak is de joggingbroek. Qua comfort heeft deze broek dezelfde eigenschappen als het jack. Ook bij de broek is er een combinatie gebruikt van katoen en polyester, welke zorgt voor het perfecte comfort. De tech fleece broek van Portugal heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat Nike ervoor gekozen heeft om de broek rond de enkels en kuiten lekker strak te laten zitten. Hierdoor kun je je veel vrijer bewegen. Wat de trainingsbroek van Nike ook zo fijn maakt zijn de zakken aan de zijkant van de broek. Je ziet niet vaak meer dat een trainingsbroek zakken heeft met een rits. Deze trainingsbroek heeft dat nog wel. Sterker nog de rits is verborgen waardoor je hem niet ziet maar hij wel degelijk aanwezig is. Natuurlijk mag ook de bekende swoosh niet ontbreken op de trainingsbroek van Nike. Deze staat op de zijkant van de broek en is net als bij het tech fleece jack ook rood van kleur. Ook het logo van de Portugese voetbalbond staat op de zijkant van de broek. Aan de bovenkant van de broek zit een tailleband. Deze band zorgt ervoor dat je de fit van de broek naar je eigen wensen kunt aanpassen.

Ben jij fan van de Portugezen? Of ben je enkel fan van Cristiano Ronaldo aarzel dan niet en haal dit gave trainingspak snel. Ben je opzoek naar andere items van het nationaal elftal van Portugal? Check het nieuwe Portugal trainingsshirt 2018-2019 en het andere Portugal trainingspak 2018-2019

Portugal tech fleece joggingpak kopen

Het Portugal tech fleece joggingpak voor 2018 kun je vanaf medio maart bestellen. Het is te bestellen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL, XXL. De prijs van het trainingspak is € 210,- Het is bij Nike ook mogelijk om de broek of het jack los te kopen. De joggingbroek heeft een prijs van € 90,- en het tech fleece jack kost € 120,- Ben je fan van Portugal en wil je een (goedkoop) Portugal voetbalshirt kopen of andere fan merchandise artikelen? Bekijk dan het aanbod hiernaast of in de webshop hieronder. Directe levering gegarandeerd

Koop je tech fleece pak in de Nike SHOP

OF Scoor je Portugal fan kleding en merchandise in DEZE WEBSHOP