20 maart 2018

Portugal trainingspak 2018-2019

Het nieuwe trainingspak van het Portugese elftal is vandaag uitgebracht. Dit betreft het pak waarin sterren als Ronaldo, Silva, Renato Sanches, Pepe en de andere leden van het elftal hun trainingen afwerken in de voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden. Bovendien wordt er in dit nieuwe pak getraind in de voorbereiding op de kwalificatiewedstrijden naar het EK van 2020 gedurende de periode 2018-2019. Het nieuwe pak van Portugal bestaat zoals altijd uit een drill top en een tapered trainingsbroek van Nike. Check hieronder de details!

Zwart Portugal training top 2018-2019

Het nieuwe pak wordt deze zomer in ieder geval gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden tegen Spanje, Marokko en Iran in de poulefase van het WK in Rusland en wie weet weet Portugal opnieuw de finale van een eindtoernooi te halen. Aan het flitsende design van het pak zal het in ieder geval niet liggen. De drill top van het pak is overwegend zwart en bevat turquoise accenten. Deze turquoise details komen terug in de mouwen van de training top. De mouwen bevatten namelijk een opvallende print, welke bestaat uit dunne horizontale lijnen, waardoor de training sweater direct opvalt als de spelers het veld betreden. Deze print loopt voor een deel door tot over de achterkant. Ook de fit van de drill tops is super modern. De mouwen bevatten namelijk aan de onderkant duimgaten, waardoor de sweater strak om de armen valt. Dit wordt ook nog eens versterkt door het materiaal waarvan de mouwen gemaakt zijn. Dit betreffen namelijk raglanmouwen, welke als kenmerk hebben dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het turquoise en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond. De drill tops van Nike worden ook dit jaar weer gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Verder is de top gemaakt van een stretch materiaal.

Portugal trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Portugal trainingspak voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een strakke, zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten een flitsende taping. Dit is eenzelfde soort strip als op de mouwen van de training tops staat. De broek bevat aan de bovenkant een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De onderkant van de Portugal trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, dat je de broek makkelijk over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Ook de broek heeft een moderne fit. Deze valt namelijk vooral om de enkels en kuiten lekker strak. Bovendien is de broek uitgerust met meshinzetstukken, welke zorgen voor ventilatie. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken en uiteraard prijken ook de logo’s van de voetbalbond en Nike op de broek.

Dit pak is door Nike ook in een authentic versie uitgebracht. Deze authentic versie is uitgerust met de nieuwe Nike Vapor Aeroswift technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht nog sneller naar de buitenkant van de top wordt getransporteerd, zorgt voor een betere regulering van de lichaamstemperatuur en valt nog strakker om het lichaam. Onderdeel van de nieuwe Portugal collectie is ook een flitsend trainingsjack!

Portugal trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Portugal pak voor het WK van 2018 kan je vanaf nu bestellen. Dit kan voor kinderen in de maten 128, 140,152, 164 en 176 en voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Voor volwassenen hebben de top en broek een prijs van € 65,-en in kindermaten zijn beide items € 55,-. Wil je andere producten van het Portugese elftal bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Portugal trainingspak voor het WK van 2018 in deze winkel!

of deze SHOP