23 juli 2012

Paris Saint Germain uitshirt 2012/2013

Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2012-2013 is dit weekend officieel bekend gemaakt door de Franse club en teamkledingsponsor Nike. In dit voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de uitwedstrijden in Franse Ligue 1 en de Champions League. Het nieuwe shirt van PSG is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de verticale donkerder rode banen over het shirt. Verder is het shirt voorzien van een ronde rode kraag en zijn de onderkanten van de mouwen navy blauw, evenals een baan aan de onderkant van het voetbalshirt.

De rechter borst is voorzien van het logo van Nike en de andere borst bevat het logo van de kersverse club van Zlatan Ibrahimovic. Op het midden van het voetbalshirt staat de hoofdsponsor van Paris Saint Germain: Fly Emirates. De achterkant van de nek is voorzien van de initialen van de club.

Het nieuwe uittenue van Paris Saint Germain wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en overwegend rode kousen. De kousen bevatten alleen een blauwe baan aan de bovenkant. Check hieronder de foto's van het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2012-2013. Dit voetbalshirt kan je vanaf medio Augustus kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals het nieuwe thuisshirt, de nieuwe trainingsshirts, trainingspakken en andere PSG merchandising. Inclusief officiƫle PSG printing van Ibrahimovic en Thiago Silva!

Koop het hier! & geef hieronder je mening..Paris Saint Germain uitshirt 2012/2013

Paris Saint Germain voetbalshirts 2012/2013