Het nieuwe uitshirt van Paris Saint Germain voor het seizoen 2011/2012 is officieel bekend gemaakt via de website van de club. Het shirt is geheel wit en wordt gekenmerkt door de brede rode baan, welke horizontaal over de borst van het shirt loopt. Deze baan wordt geflankeerd door twee blauwe lijnen. Blauw en rood zijn de clubkleuren van Paris Saint Germain. Op de linkerborst in de rode baan staat het logo van Paris Sent Germain, welke gekenmerkt wordt door de Eiffeltoren. Daarboven staat de naam van de club en daaronder het oprichtingsjaar. Op de rechterborst staat de swoosh van teamsponsor Nike.

Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van het shirt. De V-hals van het Paris Saint Germain shirt is wit. Achterop het shirt, net onder de hals, staan de initialen van de club in het rood: PSG. Het broekje, dat bij het Paris Saint Germain uittenue 2011/2012 hoort, is geheel wit en bevat zowel het logo van Nike als het logo van PSG. De kousen hebben hetzelfde design als het uitshirt. Deze zijn wit en bevatten op het midden van de sokken twee rode lijnen. Tussen deze lijnen staat de Nike swoosh in het blauw. Elk Paris Saint Germain tenue is gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van dertien plastic flessen. Verder zijn de tenues voorzien van de Nike Dri-Fit Technology.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt & tenue 2011-2012. Deze voetbalshirts kan je vanaf nu online kopen in de voetbalshop van Subside Sports.