15 oktober 2020

Paris Saint Germain trainingsshirts Jordan 2020-2021

De nieuwe Paris Saint Germain Jordan Brand collectie is officieel! Deze collectie bevat ook weer een tweetal nieuwe trainingsshirts, welke door de spelers van de Franse kampioen exclusief gedragen worden tijdens de trainingen, dan wel warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League in 2020-2021. In poule H neemt de club uit de Franse hoofdstad het dit jaar op tegen Manchester United, Istanbul Basaksehir en RB Leipzig. Sinds 2018 heeft Jordan Brand, dat onderdeel is van het merkenportfolio van Nike, een samenwerking met de club. Dit jaar is het basketbalmerk verantwoordelijk voor de Champions League lijn van PSG. Deze lijn bevat zowel een nieuw trainingsshirt al pre match top.

Paris Saint Germain trainingsshirt Champions League 2020-2021

Het trainingsshirt en het warming-up shirt hebben wel de kenmerken van het Strike template van Nike. Dit template gebruikt het Amerikaanse sportmerk voor alle trainingskleding dit seizoen. Een kenmerk van dit template is de diagonale band op het trainingsshirt. Ook het Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt 2020-2021 bevat een diagonale band. Deze is zwart en in de band is de naam van de stad verwerk: PARIS. De jumpman fungeert hierin als letter A. De mouwen en de ronde hals van het trainingsshirt zijn paars. Ook deze kleur heeft een betekenis. Het is namelijk een verwijzing naar de kleur van de Air Jordan schoenen die Michael Jordan droeg tijdens zijn debuut voor de NBA All Stars in 1992. Verder is het Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt wit met gouden details. Deze gouden accenten verwijzen naar het vijftig jarig bestaan van de club dit jaar. Het Jordan logo op de rechterborst is goud en de linkerborst bevat de de badge van de club in het zwart/goud. Sponsor ALL prijkt in het zwart op het midden van het trainingsshirt. Het trainingstenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje met een diagonale paarse band en gouden logo’s.

Paris Saint Germain warming-up shirt Champions League 2020-2021

Het Paris Saint Germain Jordan Brand warming-up shirt 2020-2021 is geheel zwart en heeft een all-over print van de naam van de stad in het zilver/grijs. Op dit trainingsshirt zijn alle logo’s goud, dus ook het logo van de hoofdsponsor. Alleen de linkermouw van dit pre match top is voorzien van een diagonale band. Verder bevat het inloopshirt een ronde hals met aan de achterkant een kleine v-opening. Beide nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirts zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe shirts en check ook het Paris Saint Germain Jordan trainingspak uit deze collectie.

Paris Saint Germain trainingsshirt Jordan bestellen

De Paris Saint Germain Jordan trainingsshirts hebben dezelfde prijzen als de andere trainingsshirts. Voor volwassenen is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het warming-up shirt is € 59,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. Beide shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere PSG trainingskleding in deze webshops!

Bestel je Paris Saint Germain trainingsshirt direct in deze SHOP

of deze webwinkel! 

of deze winkel! 

PAris Saint Germain trainingsshirt Jordan Brand 2020-2021

Paris Saint Germain warming-up shirt Champions League 2020-2021