Paris Saint Germain trainingsshirts 2021-2022

De nieuwe trainingslijn van Paris Saint Germain is deze week officieel gepresenteerd en bevat naast een nieuw trainingspak, ook een tweetal nieuwe trainingsshirts. Het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt dragen de spelers van de Franse grootmacht tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden aan het begin van het seizoen 2021-2022.

Paris Saint Germain Jordan Brand training shirt 2021-2022

De Paris Saint Germain trainingskleding 2021-2022 bevat dit seizoen niet het logo van Nike, maar dat van Jordan Brand op de rechterborst. Met het basketbalmerk, dat ook onderdeel is van het merkenportfolio van het bedrijf Nike, heeft Paris Saint Germain sinds 2018-2019 een contract en ook dit seizoen is het merk verantwoordelijk voor één van de trainingscollecties van de club uit de Franse hoofdstad. Het logo van Jordan Brand prijkt ook op het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022. Verder bevat het Paris Saint Germain trainingstenue weinig opvallende details. Het trainingsshirt is overwegend wit en heeft verder alle kenmerken van het Nike Strike template, dat vorig seizoen door Nike voor het eerst werd geïntroduceerd. Een kenmerk van dit template is dat de trainingsshirts een ronde hals bevatten, zo ook het Paris Saint Germain trainingsshirt 2021-2022. Een ander kenmerk van dit template zijn de diagonale banen over de mouwen. Op het Paris Saint Germain trainingstenue zijn deze strepen geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt: blauw/rood/wit. De linkerborst van het trainingstenue is uitgerust met de badge van de club en op het midden van het trainingstenue prijkt het logo van ALL/Accor Live Limitless. Met de hotelketen heeft de club sinds 2018-2019 een langdurige verbintenis. Het Paris Saint Germain trainingstenue 2021-2022 wordt  compleet gemaakt door een blauw trainingsbroekje met aan de zijkanten een diagonale witte en rode band. Op de broekjes staan ook de logo’s van Jordan Brand en de club.

Paris Saint Germain warming-up shirt 2021-2022

Het warming-up shirt van Paris Saint Germain heeft dit seizoen dezelfde kleur als het thuistenue. Dit shirt is namelijk donkerblauw en bevat een all-over print van de naam van de stad in het rood. De stad is zowel verticaal als horizontaal op het tenue en vormen daardoor een design van vierkanten. Het tenue bevat verder een ronde hals met aan de achterzijde een v-opening en de logo's van de sponsors en de club staan op dezelfde plek als op het trainingsshirt. Op de achterkant van het trainingsshirt en warming-up shirt prijkt ook het logo van VISIT RWANDA.  

Alle trainingskleding is ook dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze technologie is in de stof (100% polyester) van het trainingstenue verwerkt. Of dit ook echt het nieuwe training shirt wordt, is nog even afwachten. Wij verwachten dat de trainingscollectie van Paris medio mei officieel wordt gelanceerd. Dan hebben we weer nieuws!

Paris Saint Germain trainingsshirt 2021-2022 bestellen

Het witte Jordan Brand Paris Saint Germain trainingsshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als eerdere seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het training shirt € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) is het training shirt € 39,95. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 29,95. De warming-up shirts bestel je vanaf € 49,95! Check ook andere items uit de nieuwe PSG trainingscollectie in de onderstaande winekls!

Bestel je Paris Saint Germain training shirt altijd in de officiële Nike SHOP! 

of deze fanshop!

of deze winkel! 

Paris Saint Germain trainingsshirt 2021-2022

Paris Saint Germain training shirt 2021-22

 Paris Saint Germain warming-up shirt 2021-2022