Paris Saint Germain trainingsshirt 2020-2021

De nieuwe PSG trainingscollectie is aan! Deze collectie bevat ook weer een geheel nieuw Paris Saint Germain trainingsshirt 2020-2021. Dit trainingsshirt wordt door de club uit Parijs gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de France en Champions League wedstrijden in 2020-2021. De Paris Saint Germain trainingsset bestaat weer uit een training shirt en trainingsbroekje! 

Paris Saint Germain training shirt en tenue 2020-2021 | Een nieuw template

Ieder jaar introduceert Nike een nieuw template en ook dit jaar is dat niet anders. De trainingskleding van alle clubs waarvan Nike kledingsponsor is, heeft dit seizoen het Strike template, zo ook het Paris Saint Germain trainingsshirt. Het shirt is geheel in stijl van de clubkleuren van de Franse kampioen. Het PSG training shirt is overwegend navy blauw en bevat rode mouwen. De mouwen bevatten dit jaar een all-over print van golven en stippen. Dit is één van de kenmerken van het nieuwe template van Nike. Een ander kenmerk van dit template is de diagonale band over de mouwen. Ook deze band is navy blauw. Verder heeft Nike de swoosh verplaatst. Deze staat niet meer op de rechterborst, maar op beide mouwen in het wit. Verder bevatten de trainingsshirts dit jaar een ronde hals. De linkerborst is uitgerust met het clublogo en op het midden van het tenue staat sponsor ALL (Acoor Live Limitless), dat sinds de zomer van 2019 hoofdsponsor is van PSG en sindsdien niet alleen op de voetbalshirts staat, maar ook op de trainingskleding. 

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingstenue wordt gecompleteerd door een navy blauw trainingsbroekje met dezelfde print als op de mouwen van het training shirt. Verder zijn de pijpen van het trainingsbroekje ook uitgerust met een diagonale, rode band. Uiteraard prijken de logo's van de club en Nike ook weer op de Paris Saint Germain trainingstenues voor 2020-2021. De training shirt zijn door Nike ook weer uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingsshirt en check ook het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak 2020-2021 en het trainingsjack.

Paris Saint Germain trainingsshirt 2020-2021 bestellen

Het Paris Saint Germain trainingsshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt is € 44,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 39,95 (maten 122, 134, 146, 158 en 170). De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 34,95. Check ook nog meer nieuwe Paris Saint Germain trainingskleding in de onderstaande winkels! 

Bestel je Paris Saint Germain trainingskleding direct in deze webwinkel! 

of deze winkel! 

of de officiële NIKE SHOP!

Paris Saint Germain trainingsshirt 2020-2021

Paris Saint Germain trainingsbroekje 2020-2021