20 december 2017

Paris Saint Germain trainingsshirt 2018

Paris Saint Germain en Nike hebben vandaag ook een nieuw trainingsshirt bekend gemaakt. Dit betreft het shirt waarin we de Parijzenaren vooral zullen zien tijdens de tweede seizoenshelft van 2017-2018. Het nieuwe shirt wordt door PSG gedragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Ligue 1 en Champions League wedstrijden van januari 2018 tot mei 2018. Dit betekent dat sterren als Neymar JR, Cavani, Mbappé, Di Maria, Alves en de andere sterren dit shirt ook gaan dragen in de aanloop naar de Champions League clashes tegen Real Madrid op 14 februari en 6 maart. Dit betreft het laatste trainingsshirt van dit seizoen. Pas in mei/juni wordt er weer een nieuwe collectie voor de club uitgebracht. Benieuwd naar de details van het shirt? Check alles hieronder!

Kobalt blauw Paris Saint Germain trainingsshirt 2018

Het nieuwe PSG training shirt heeft dezelfde kleur als het Paris Saint Germain trainingspak voor 2018. Het shirt is namelijk overwegend kobalt blauw. Deze kleur wordt door Nike ''hyper cobalt'' genoemd. Daarnaast bevat het shirt fel rode details, geïnspireerd door de clubkleuren van de club van trainer Unai Emery. Achter de crew neck bevindt zich een rode strip en over de schouders en mouwen bevindt zich bovendien en fel rode strip. Deze strip is verdeeld in dunne rode, horizontale strepen. De kleur rood betreft een wat fellere tint rood dan de kleur rood uit de clubkleuren. Deze tint wordt door Nike ''rush red'' genoemd. Verder bevat het shirt het gebruikelijke design en heeft het dus hetzelfde template als de andere Paris Saint Germain trainingsshirts voor 2017-2018. Op linker borst prijkt het logo van de Franse grootmacht en de andere borst bevat de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt inmiddels alweer bijna dertig jaar de tenues en trainingskleding van de zesvoudig kampioen. Hoofdsponsor Fly Emirates is sinds 2006 aan de club verbonden en staat in het wit op het midden van de training shirts.

Dan nog een aantal kenmerken van technische aard. De mouwen van het training shirt zijn zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Hierdoor hebben de spelers, die het shirt dragen, voldoende bewegingsvrijheid. De shirts bestaan daarnaast voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Nike heeft voor deze collectie geen bijbehorende trainingsbroekje uitgebracht. Dit betekent dat het shirt perfect gecombineerd kan worden met het eerder dit seizoen gelanceerde trainingsbroekje. Dit trainingsbroekje heeft precies dezelfde kleuren als de clubkleuren van de Franse club. Dit short is namelijk overwegend navy blauw met een flitsende rode strip aan de zijkanten. De bovenkant van het short bevat een tailleband met trekkoord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Nike. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Paris Saint Germain trainingstenue.

Paris Saint Germain trainingsshirt bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingstenue en shirt kan je vanaf nu zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. Het shirt is beschikbaar in de maten 128,140,152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 40,- voor kinderen en € 45,- voor volwassenen. Het bijbehorende broekje is € 35,- in kindermaten en € 40,- voor volwassenen. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering.

Bestel het nieuwe training shirt van PSG voor 2018 in deze online winkel!

of deze SHOP!