5 januari 2016

Paris Saint Germain trainingspak 2016

Na het nieuwe presentatiepak hebben Paris Saint Germain en Nike ook een geheel nieuw trainingspak voor 2016 gelanceerd. In dit nieuwe trainingspak werken sterren als Zlatan, Verratti, David Luiz, Di Maria en Thiago Silva de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Champions League, League 1 en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2015-2016. Dit is het laatste nieuwe trainingspak van dit seizoen. Pas in juli worden de nieuwe trainingspakken van PSG voor 2016-2017 officieel gelanceerd door de kledingsponsor en de Franse club. In dit pak trainen de spelers van de club dus van januari tot mei 2016. Het nieuwe trainingspak van de club uit Parijs is geheel in stijl van de nieuwe trainingscollectie.

Rood/blauw PSG trainingspak 2016

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak voor 2016 is evenals het nieuwe trainingsshirt en presentatiepak rood met blauwe details. Het nieuwe pak bestaat uit twee losse items, een sweater (door Nike drill top genoemd) en een strakke trainingsbroek. Uiteraard bespreken we beide items. De nieuwe PSG trainingssweater is overwegend rood met een navy blauwe strip over de schouders en mouwen. Verder wordt de drill top gekenmerkt door de hoge hals met een rits, welke tot de borst loopt. Daarnaast is het longsleeve trainingsshirt uitgerust met zogenaamde raglan mouwen. Een kenmerk van deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen. De onderkant van de mouwen bevatten een opening, waar je je duimen door kunt doen en welke dus het effect heeft van een handschoen. Op de linker borst staat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Nike in het wit. Hoofdsponsor Fly Emirates versiert het midden van de trainingssweater. Het nieuwe trainingspak van PSG wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek, de zogenaamde Paris Saint Germain Tech Pants. Deze trainingsbroek is overwegend navy blauw met een witte strip aan de zijkanten. Deze strip loopt tot de knieën. Verder staan de logo's van Nike en PSG op de pijpen. Kenmerkend aan de trainingsbroek is dat deze zeer strak om de kuiten valt. De reden hiervan is dat de trainingsbroek ter hoogte van de kuiten rekbare en geribde panden bevat. De onderkant van de broek is bovendien uitgerust met ritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Verder is de trainingsbroek uitgerust met een elastische taille met trekkoord, zodat je de pasvorm van de broek zelf kan beïnvloeden. De Paris Saint Germain trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en bevatten bovendien de Dri Fit technologie van Nike voor een perfecte prestatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingspak van 2016.

Paris Saint Germain trainingspak 2016 kopen

Het nieuwe rood/blauwe Paris Saint Germain trainingspak 2016 kan je per direct kopen. Zoals we al eerder aangaven bestaat het pak uit twee losse onderdelen. De trainingssweater heeft een prijs van € 60,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. De trainingsbroek heeft een prijs van € 60,- voor volwassenen en € 55,- voor kinderen. De pakken zijn dus € 120,- voor volwassenen en € 105,- voor kinderen. Wil je liever andere Paris Saint Germain producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending

Koop het nieuwe trainingspak van Paris direct hier!

PSG-training -sweater -2016

PSG-trainingsbroek -2016