5 januari 2016

Rood Paris Saint Germain presentatiepak 2016

Paris Saint Germain en Nike hebben vandaag weer een geheel nieuw presentatiepak voor 2016 gelanceerd. Dit nieuwe trainingspak wordt door de spelers van PSG gedragen in de tweede seizoenshelft van 2015-2016 en dus in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden vanaf januari 2016 tot juni 2016. In juli zullen PSG en Nike de nieuwe collectie voor 2016-2017 lanceren. Het presentatiepak wordt alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel. Bovendien zijn de spelers vaak na afloop in het presentatiepak te zien. In dit pak wordt dus niet getraind.

PSG en Nike lanceren nieuw pak voor 2016

Het nieuwe presentatiepak van Paris Saint Germain voor 2016 heeft dezelfde kleur als het nieuwe PSG trainingsshirt voor 2016. Het trainingsjack van het pak is overwegend rood met een blauwe strip over de mouwen en schouders. Verder bevat het jack weinig opvallende details. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken met een rits en het jack is voorzien van zogenaamde raglan mouwen, welke strak om de armen vallen. Het logo van de club uit Parijs is geborduurd op de linker borst. Daaronder staat hoofdsponsor Fly Emirates. De andere borst is uitgerust met het logo van de Amerikaanse kledingsponsor, die al sinds 1989 verbonden is aan de Franse club. De trainingsbroek van het nieuwe pak is geheel in stijl van de clubkleuren van de club en is overwegend navy blauw met een witte strip aan de zijkanten. Deze strip loopt van de bovenkant naar de knieën. Ook de trainingsbroek is uitgerust met twee zakken met een rits en bovendien staan de logo's van de club en Nike op de broek. Een ander kenmerk van de broek is dat de pijpen strak om de enkels en kuiten vallen. Check hieronder de foto's van het rood/blauwe Paris Saint Germain presentatiepak 2016, welke gedragen wordt door sterren als Zlatan, Di Maria, David Luiz, Silva, Verratti en nog meer sterren van de Franse club. De presentatiepakken van PSG zijn door Nike uigerust met het Dri Fit systeem. Dit systeem zorgt voor verkoeling en transport van vocht en zweet naar de buitenkant van het pak. Bovendien bestaat het trainingspak uit een woven polyester. Dit is een wat stugger materiaal dan het polyester waarvan de trainingspakken zijn gemaakt.

Paris Saint Germain presentatiepak 2016 kopen

Het nieuwe presentatiepak van Paris Saint Germain voor 2016 kan je per direct kopen in de onderstaande shops. De prijs van het pak voor volwassenen is ongeveer € 110,- tot € 120,- en voor kinderen is het pak ongeveer € 100,-. Uiteraard heb je het pak dan snel in huis en zijn er geen verzendkosten aan verbonden. Wil je liever goedkopere Paris Saint Germain producten kopen of een shirt van de kampioen van Frankrijk? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Of laat je PSG voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers. Deze printing is identiek aan de bedrukking die de spelers dragen.

Koop het nieuwe PSG presentatiepak in de officiële PSG shop
of hier!

Rood -PSG-presentatiepak -2016

Achterkant -rode -psg -presentatiepak -2016