13 mei 2016

Paris Saint-Germain thuisshirt 2016-2017

Paris Saint-Germain heeft het nieuwe Paris Saint-Germain thuisshirt 2016-2017 gelanceerd. De kampioen van Frankrijk zal dit nieuwe voetbalshirt in de laatste wedstrijd van het seizoen in gebruik nemen. Verder zal PSG het PSG thuisshirt 2016-2017 dragen gedurende Ligue 1, Champions League, Coupe de France en Coupe de la Ligue thuiswedstrijden. Thuisbasis van PSG is Stade de France. Het nieuwe thuisshirt zal gedragen worden door sterspelers als Di Maria, Lucas, Verratti en Cavani. Vandaag maakte Zlatan helaas zijn afscheid bekend. Dit betekent dat hij het shirt van PSG niet meer zal dragen in het seizoen 2016-2017. Het nieuwe voetbalshirt behoudt zijn iconische 'Hechter' ontwerp. Hierover hieronder meer.

Paris Saint-Germain thuistenue 2016-2017

Het Paris Saint-Germain thuisshirt 2016-2017 is gebaseerd op het AeroSwift-template. Het voetbalshirt is overwegend donkerblauw van kleur. Opvallend is dat de schouders en mouwen een nog donkerdere kleur blauw bevatten. Verder wordt het nieuwe thuisshirt versierd met het bekende 'Hechter' design. Dit design komt tot uiting op het midden van het shirt. Over het midden van het shirt lopen 14 rode en 2 witte verticale strepen. Dit design is ooit bedacht door fashion designer en voormalig voorzitter Daniel Hechter. Dit is een symbool van het DNA van de Franse club. Odes naar de club komen in en op de donkerblauwe v-hals en binnenkant van de mouwen terug. In de binnenkant van de hals staat 'Ici c'est Paris' gedrukt, terwijl de achterkant van de hals de belettering ''PARIS'' bevat. De binnenkant van de mouwen bevat de woorden 'Grandeur' (GROOTHEID) en 'Passion' (PASSIE). Bij het omslaan van de mouwen worden deze woorden zichtbaar.  Het design van het nieuwe PSG shirt bevat nog meer details. Het logo van hoofdsponsor Fly Emirates is zichtbaar op het midden van het voetbalshirt. De linkerborst bevat het PSG logo en de rechterborst een witte Nike swoosh. Nike is sinds 1989 kledingsponsor van de club uit de hoofdstad van Frankrijk en Fly Emirates is sinds 2006 als shirtsponsor verbonden aan de club. Een donkerblauw short en donkerblauwe kousen complementeren het nieuwe PSG thuistenue 2016-2017. Check hieronder foto's van het nieuwe voetbalshirt en tenue, waarin sterren als Matuidi, David Luiz, Silva, Cavani, Di Maria en nog meer sterren schitteren gedurende 2016-2017. Deze nieuwe tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Matuidi geeft overigens nog een reactie op het shirt: ''Ons nieuwe shirt voor 2016-2017 ziet er modern, terwijl het ook nog eens een ode is aan de historie en cultuur van de club. De eerste keer dat ik het shirt droeg was ik verheugd en trots in dit shirt te spelen.'' aldus Blaise Matuidi.  Check ook het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt.

Paris Saint-Germain voetbalshirt kopen

Het nieuwe Paris Saint-Germain thuisshirt 2016-2017 kan je nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer€ 80- € 85,- en voor kinderen € 70,-. De AeroSwift versie betreft de authentic versie van het shirt. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van maar liefs € 140,-. In de shops hieronder heb je bovendien de mogelijkheid je PSG shirt te voorzien van de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Dit is dezelfde printing als de spelers van de Franse kampioen op de achterkant van het shirt dragen. Of check andere PSG items in het overzicht hiernaast of hieronder.  En vergelijk bovendien de prijzen! Directe levering en gratis verzending! 

Koop het Paris Saint-Germain voetbalshirt in deze officiële Paris shop (IETS GOEDKOPER en inclusief officiële bedrukking)

of in de officiële PSG NIKE shop (inclusief officiële bedrukking)


PSG Thuisshirt 2016-2017

PSG Thuisshirt 2016-2017. 2jpg

PSG Thuisshirt 2016-2017. 3jpg

Technische informatie Paris Saint Germain authentic voetbalshirt

Paris Saint Germain en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.