Paris Saint Germain Nike Tech Fleece trainingspak 2019-2020

De herfst breekt bijna officieel aan en dat betekent dat het tech fleece pak weer uit de kast mag. Mocht je er geen een hebben, wees niet getreurd. Ieder jaar lanceert Nike een nieuwe versie van het populaire joggingspak. Dat doet het Amerikaanse sportmerk bovendien voor alle clubs waarvan het kledingsponsor is. Vandaag hebben Nike en Paris Saint Germain het nieuwe tech fleece trainingspak voor 2019-2020 uitgebracht. Het pak wordt de laatste jaren steeds meer als presentatiepak gebruikt door de spelers en dus zien we de spelers van Paris Saint Germain vooral in dit pak tijdens het reizen naar de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden dit seizoen. Benieuwd? Check!

Blauw Tech Fleece joggingspak Paris Saint Germain 2019/20

Het concept van tech fleece staat! Daar hoeft Nike dus weinig aan te veranderen. Het joggingspak heeft dit jaar alleen een andere kleur dan vorig jaar. Het vest van tech fleece trainingspak van Paris Saint Germain is navy blauw met zwarte en rode details. De rits van het jack is zwart en hetzelfde geldt voor de ritsen van de zakken aan de zijkanten van het tech fleece vest. Op de borst van het Paris Saint Germain vest staan de logo's van Nike en de club in het rood (/zwart). Het logo van het Amerikaanse sportmerk betreft het zogenaamde Futura logo. Dit logo bestaat uit het woordmerk en de swoosh van Nike en werd door het sportmerk vooral in de jaren '80 en '90 op de voetbalshirts van Nike gebruikt. Een ander kenmerk van het tech fleece vest is de chevron op de borst. Deze v-baan is geïnspireerd door de v-baan op de windrunners, die Nike voor het eerst in de jaren '70 lanceerden. De windjacks hebben voor Nike een symbolische waarde. In 1978 begon Nike pas met het produceren van kleding en het windjack was één van de eerste kledingitems van het merk. Het vest bevat verder een capuchon, waarin je je perfect kunt verbergen. Last but not least, is het pak gemaakt van het zogenaamde tech fleece materiaal. Dit materiaal is een combinatie van polyester, katoen en elasthaan. Dit fleece materiaal houdt je niet alleen warm, het slaat ook nog eens naadloos aan op het lichaam.

Het Paris Saint Germain tech fleece trainingspak wordt compleet gemaakt door een tech fleece trainingsbroek. Deze broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest en heeft de bekende tapered fit. Dit betekent dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. De broek is daarnaast uitgerust met een tailleband aan de bovenkant en ook de broek bevat twee zakken met een rits. Uiteraard mogen de logo's van Nike en de club niet ontbreken op de tech fleece broek. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe joggingspak van PSG en check bovendien het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingspak voor 2019-2020.

Paris Saint Germain tech fleece joggingspak bestellen

Het Paris Saint Germain Nike tech fleece joggingspak kun je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. Het vest en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het vest is voor volwassenen € 120,- en voor kinderen € 90,-. De broek bestel je vanaf € 80,-. Het joggingspak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het PSG Nike tech fleece trainingspak direct in deze WINKEL! 

of deze SHOP!