Paris Saint Germain draagt zwart/geel trainingspak in 2023

Paris Saint Germain draagt vanaf nu een zwart/geel trainingspak tijdens de trainingen en warming-up ter voor bereiding op de Ligue 1, Coupe de France en Champions League wedstrijden. Het nieuwe Jordan Brand Paris Saint Germain trainingspak 2023 is onderdeel van de collectie rondom het opvallende Jordan Brand Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023. Dit trainingspak wordt in de tweede seizoenshelft gedragen door het team van Christophe Galtier en heeft een vette kleurencombinatie, geïnspireerd door de kleuren van het nieuwe voetbalshirt. Opnieuw bestaat het Paris Saint Germain trainingspak uit een training sweater en een trainingsbroek.

Zwart/gele Paris Saint Germain training sweater 2022-2023

De Paris Saint Germain training sweater 2023 is dus volledig zwart met gele accenten. De zwarte kleur staat symbool voor de hete Champions League avonden en geel is natuurlijk de kleur van het licht, verwijzend naar de status van Parijs als lichtstad. Qua template heeft de Paris Saint Germain training sweater alle kenmerken van het Nike Strike template. De training sweater is namelijk uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst. Ter hoogte van de hals bevindt zich ook een ronding. De mouwen zijn volledig zwart en bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. Het trainingspak heeft sowieso al een naadloze pasvorm. Het materiaal betreft namelijk een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%), wat als kenmerk heeft dat het elastisch is en dus naadloos aansluit op het lichaam. Alle logo's en details op de nieuwe Paris Saint Germain training sweater zijn geel. Op de rechterborst prijkt de jumpman van het merk Jordan Brand. Het basketbalmerk is ieder seizoen verantwoordelijk voor één van de Paris Saint Germain collecties. Deze trainingspakken worden wel ''gewoon'' in de fabrieken van Nike geproduceerd. Jordan Brand is namelijk onderdeel van het merkenportfolio van Nike, het sportmerk dat al sinds 1989 de kledingsponsor is van Paris Saint Germain. De linkerborst bevat het logo van de Franse kampioen. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: zwart/geel. Op het midden van de training sweater staat het logo van Qatar Airways en de rechtermouw bevat nog een detail. Hier staat namelijk de naam van de stad in een sierlijk lettertype: PARIS.

Paris Saint Germain trainingsbroek 2023

Het Paris Saint Germain trainingspak 2023 wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. De trainingsbroek heeft het standaard design. Ter hoogte van de bovenbenen staan de logo's van de club en Jordan Brand. De onderkant van de linker broekspijp bevat de naam van de stad. De trainingsbroek heeft de volgende functionele kenmerken:

  • De trainingsbroek is uitgerust met zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband met trekkoord, om de pasvorm naar wens mee aan te passen.

  • Deze broek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral getailleerd om de kuiten en enkels valt.

  • De onderkant van de Jordan Paris Saint Germain trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen.

  • Het gehele trainingspak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect trainingspak om in te sporten of om casual te dragen.

Dit trainingspak wordt tot en met het einde van het seizoen gedragen. Medio mei/juni lanceren de club en Nike de nieuwe collectie voor het seizoen 2023-2024.

Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het zwart/gele Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. De trainingsbroek heeft dezelfde prijzen. Check ook andere nieuwe Paris Saint Germain trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel je Paris Saint Germain trainingspak altijd in de officiële Nike SHOP! 

of deze SHOP!

of deze fanshop!

Paris Saint Germain trainingspak 2023 - Zwart/Geel

Paris Saint Germain trainingspak 2023

Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2023