20 januari 2023

Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023

Paris Saint Germain en Jordan Brand hebben nu ook het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd. Net als vorig seizoen is er dus een vierde voetbalshirt toegevoegd aan de collectie van de voetbalclub uit de Franse hoofdstad. Dit voetbalshirt wordt door het team van trainer Christophe Galtier gedragen in een aantal van de resterende uitwedstrijden in Ligue 1, Coupe de France en de Champions League. Het voetbalshirt is een alternatief voor het grijze Paris Saint Germain uitshirt en het witte Paris Saint Germain 3e voetbalshirt. Het nieuwe tenue wordt bovendien door het vrouwenvoetbalelftal gedragen. De mannen van Paris Saint Germain droegen het voetbalshirt voor het eerst tijdens de oefentour in Qatar.

Zwart/geel Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023

Het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023 heeft een innovatief en gedurfd design & ook dit jaar is het voetbalshirt een eerbetoon aan de Franse lichtstad. De basiskleur van het nieuwe voetbalshirt is zwart. Deze kleur herinnert aan de avondwedstrijden die Paris Saint Germain speelt en met name de hete Champions League avonden. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door de gele lijnen die kriskras door elkaar heenlopen. Deze lijnen symboliseren het licht van de Eiffeltoren, dat ook onderdeel is van eht clublogo. De lijnen zijn door Nike/ Jordan Brand. zo op het voetbalshirt geplaatst dat deze een gevoel van snelheid uitstralen, iets dat perfect bij de Franse kampioen past. Alle logo's op het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt zijn ook goud geel. Op de rechterborst prijkt het logo van Jordan Brand. Het basketbalmerk is wel onderdeel van merkenportfolio van Nike en staat ook op het Paris Saint Germain uitshirt 2022-2023. Sinds het seizoen 2018-2019 staat het logo van Jordan altijd op ten minste één van de Paris Saint Germain voetbalshirts. Nike is wel al sinds 1989 de kledingsponsor van ''Les Rouge-et-Bleu''. De linkerborst is uitgerust met het logo van de voetbalclub. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het nieuwe voetbalshirt: zwart/geel. Op het midden van het tenue prijkt het logo van hoofdsponsor Qatar Airways in het geel en de linkermouw bevat het logo van subsponsor GOAT. Dit is dus niet een verwijzing naar Paris Saint Germain sterspeler Lionel Messi (Greatest Of All Time), maar ''gewoon'' de subsponsor van Paris Saint Germain. De binnenkant van de hals bevat nog een subtiel detail. Hier staat de naam van de stad. De jumpman van Jordan Brand fungeert daarbij als letter A. Het Paris Saint Germain vierde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Jordan Brand staan. Ook deze logo's zijn zwart/geel. De kousen van het tenue zijn ook volledig zwart en bevatten een gele jumpman en een gele swoosh.

Zoals alle voetbalshirts van Nike/Jordan Brand zijn ook deze Paris Saint Germain tenues uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Nike. De authentic/match voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. De match voetbalshirts betreft de versie die ook echt door de spelers gedragen wordt. Deze vallen iets meer getailleerd, zijn lichter en zijn bovendien uitgerust met extra ventilatiezones. Beide technologieën zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze systemen zijn in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt.

Paris Saint Germain 4e voetbalshirt bestellen

Het Jordan Brand Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je de Paris Saint Germain tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele Paris Saint Germain bedrukking gebruikt.

Bestel je Paris Saint Germain voetbalshirt altijd in de officiële Nike SHOP! 

of deze Paris Saint Germain fanshop!  (inclusief officiële bedrukking)

Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023

Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023

Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023

Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023