23 september 2016

Paris Saint Germain Champions League trainingspak 2016-2017

Paris Saint Germain en Nike hebben het speciale Champions League trainingspak voor 2016-2017 gelanceerd. Dit trainingspak wordt door de spelers van PSG gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Bovendien wordt het pak gedragen door de reserves van de club en sommige stafleden tijdens de wedstrijden. Paris Saint Germain is dit seizoen ingedeeld in poule A van de Champions League en neemt het in deze poule onder andere op tegen Arsenal, Ludogoretsk en FC Basel. Het nieuwe trainingspak van de club uit de hoofdstad van Frankrijk heeft hetzelfde thema als het nieuwe 3e shirt van de Parijzenaren. We bespreken het pak hieronder!

PSG Champions League training sweater en trainingsbroek 2016-2017

Het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingspak voor 2016-2017 bestaat uit een zip training sweater en een strakke trainingsbroek. De zip training sweater is overwegend zwart en bevat een witte strip over de mouwen. Verder wordt de trainingssweater gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De logo's van Nike en de kampioen van Frankrijk zijn op een speciale manier op het voetbalshirt gedrukt. Deze logo's zijn namelijk goud. De reden dat hiervoor gekozen is, is dat zowel het 3e tenue als de Champions League trainingslijn van Paris Saint Germain in het teken staan van de Parijs als ''City of light''. De swoosh van Nike en het logo van de club hebben om deze reden een reflecterend effect. De mouwen bevatten aan de onderkant speciale duimgaten, waardoor deze de fit hebben van een handschoen. Het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingspak wordt gecompleteerd door een zwarte strakke trainingsbroek met aan de zijkanten een witte strip. Deze strip loopt ongeveer tot de knieholtes. Deze trainingsbroek valt strak om de benen en dan vooral rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de tech pants zijn uitgerust met twee ritsen, waardoor je deze schoenen makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Ook de zijkanten van de trainingsbroek bevatten twee zakken met een rits en de logo's van de club en PSG staan bovendien op het trainingspak. Zoals alle trainingskleding van Nike zijn de nieuwe trainingspakken van Paris Saint Germain ook uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Authentic AeroSwfit trainingspak Paris Saint Germain 2016-2017

Van het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak voor de Champions League wedstrijden is ook een authentic versie gelanceerd. Deze authentic strike versie is uitgerust met de AeroSwift technology. Deze technologie is verwerkt in het materiaal van de training tops en broeken. De AeroSwift trainingspakken zijn namelijk gemaakt van enkele en dubbel geweven naden. De delen van het lichaam waar de meeste ventilatie nodig is zijn uitgerust met enkele naden, terwijl het pak ook stevig is door de dubbel geweven naden. Bovendien vallen de trainingspakken nog strakker om het lichaam. De authentic Champions League pakken van Paris Saint Germain met AeroSwift technologie zijn bovendien 10% lichter gemaakt dan voorheen, hebben 50% meer stretch, droger 25% sneller en voeren vocht tot wel 20% sneller af.

Paris Saint Germain trainingspak kopen

Het Champions League trainingspak van Paris Saint Germain voor 2016-2017 kan je per direct kopen. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kinderen een prijs van € 55,-. Dit is ook de prijs van de trainingsbroek, waardoor de totale prijs van het pak € 130,- voor volwassenen is en € 110,- voor kinderen. Het authentic AeroSwift trainingspak is alleen gelanceerd voor volwassenen en heeft in totaal een prijs van € 220,-. De prijs van de PSG Strike Champions training top is € 120,- en de strike trainingsbroek € 100,-. Wil je andere producten kopen van de Franse club kopen, check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Paris Saint Germain CL trainingspak vanaf vanaf in deze online PSG SHOP (iets goedkoper en inclusief voetbalshirts en andere pakken)

of in deze officiële NIKE fanshop

of dize officiële PARIS SHOP


Paris -Saint -Germain -CL-training -top -2016-2017
Psg -trainingsbroek -2016-2017-champions -league