14 juli 2016

Real Madrid PES trainingspak 2016-2017

Real Madrid en Adidas hebben komend voor komend seizoen ook een zogenaamd PES trainingspak gelanceerd. Dit is het pak dat net iets goedkoper is dan het trainingspak waarin de spelers de trainingen af werken. Het pak waarin de trainingen afgewerkt worden bestaat namelijk uit een top met hoge hals en strakke trainingsbroek. Het PES pak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Dit pak zal niet door de spelers van Real Madrid gebruikt worden tijdens de trainingen, maar is wel voor de verkoop beschikbaar! We bespreken hieronder het design van het nieuwe pak.

Paars Real Madrid warming-up pak 2016-2017

Het nieuwe Real Madrid trainingspak heeft een paars trainingsjack is geheel paars. De kleur is geïnspireerd door de kleur van de voetbalshirts die de club droeg bij de oprichting in 1902 en geïnspireerd door de legendarische voetbalshirts van de jaren '80. De kleur paars wordt door Adidas ''ray purple'' genoemd. Verder bevat het jack een hoge hals, welke twee andere tinten paars heeft. Op de rechter borst prijkt het logo van Adidas in het wit. De kledingsponsor verzorgt de trainingskleding en tenues van de club al sinds 1998. De andere borst bevat het logo van de club in het wit. De drie strepen van Adidas hebben ook deze kleur, welke door Adidas ''crystal white'' genoemd wordt. Deze drie strepen staan dit jaar niet meer op de schouders en mouwen, maar prijken aan de zijkanten van het trainingsjack. Verder is het nieuwe jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het PES trainingspak van ''De Koninklijke'' wordt gecompleteerd door een overwegend zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten paarse Adidas strepen. De trainingsbroek bevat twee zakken aan de zijkanten en is ook uitgerust met de logo's van de club en Adidas. De onderkant van de broek bevat kleine ritjes, waardoor je de broek makkelijk over de voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Dit is niet het pak waarin de spelers trainen. Hiervoor wordt het nieuwe Real Madrid zip trainingspak voor 2016-2017 gebruikt. Alle trainingskleding van de Spaanse club is uitgerust met de Adidas Climacool technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder het nieuwe PES trainingspak van LOS BLANCOS!

Real Madrid trainingspak kopen

Het nieuwe trainingingspak van Real kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online shops! De prijs van het pak voor kinderen is € 89,95 en voor volwassenen € 99,95. Wil je andere Real Madrid producten kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwe Real Madrid PES trainingspak in de officiële ADIDAS Real SHOP!

Real -madrid -pes -trainingspak -2016-2017