16 mei 2011

Olympique Marseille uitshirt 2011/2012

Het nieuwe Olympique Marseille uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is samen met het Olympique Marseille thuisshirt dit weekend op de website van de club officieel bekend gemaakt. Het nieuwe uitshirt is overwegend blauw en bevat een aantal schitterende en klassieke details. Zo heeft de hele voorkant van het shirt een gewatermerkt design. In het watermerk staan verschillende symbolen van de club. De Adidas trademark strepen op de schouders zijn goud. Ook een band aan de onderkant van beide mouwen is goud. Op de rechterborst staat het logo van Adidas en op de linkerborst staat het logo van Olympique Marseille met daarboven een gouden ster. Deze ster verwijst naar de meer dan 5 (9) behaalde kampioenschappen van Frankrijk. Onder het logo van Olympique Marseille staat de leus: ''Droit Au But''.

Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Betclic in het goud. De kraag is evenals het shirt lichtblauw en bevat een gouden detail in het midden. Het broekje dat bij dit shirt hoort is ook lichtblauw en bevat aan weerszijden de Adidas trademark strepen. Bovendien staan het logo van de club en Adidas op het short.

De kousen die bij dit Olympique Marseille tenue horen zijn ook lichtblauw, zijn aan de onderkant grijs en bevatten gouden logo's van Adidas en l'OM. Check hieronder de foto's van het nieuwe Olympique Marseille 2011/2012 uitteneu. Deze kan je binnenkort kopen in de voetbalshop van Subside Sports.