Het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 is samen met het nieuwe Olympique Marseille uitshirt officieel via de website van de club bekend gemaakt. Het nieuwe shirt van Olympique Marseille is wit en wordt gekenmerkt door de drie diagonale lichtblauwe gekrijtstreepte banen over de voorkant van het shirt. Ook de Adidas trademark strepen ter hoogte van beide schouders zijn lichtblauw, evenals de banden onderaan beide mouwen. Het shirt heeft een opstaande kraag met een V-hals. Onder deze V-hals staat een klassieke gouden lijn. Binnen in het shirt, net onder de kraag, is het logo van de stad Marseille geborduurd.

Op de linkerborst staat het logo van Olympique Marseille met daaronder de leus ''Droit Au But''. Boven het logo staat de kampioensster. Op de andere borst staat het logo van Adidas en op het midden van het shirt hoofdsponsor BetClic in de kleuren rood en grijs.

Het broekje dat bij dit shirt hoort, is wit en bevat de Adidas trademark strepen aan weerszijden. Ook het logo van L'Om en het logo van Adidas staan op dit short. De kousen die bij dit shirt horen zijn wit met een grijze onderkant. Verder bevatten de sokken van Olympique Marseille de Adidas trademark strepen aan de bovenkant en de logo's van Adidas en de club op het midden.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Olympique Marseille shirt 2011/2012. Deze kan je vanaf nu kopen in de voetbalshop van Subside Sports.