Het Europese uitshirt van Olympique Marseille voor het seizoen 2011/2012 is officieel bekend gemaakt. In dit shirt speelt Olympique Marseille de uitwedstrijden in de Champions League gedurende het komende seizoen. Het Olympique Marseille 3e shirt is overwegend oranje en is gebaseerd op de kleur die de supporters van Olympique Marseille gebruikten gedurende de jaren ''80 als teken van intolerantie en als teken van afkeuring. Vandaag de dag wordt de kleur gebruikt als teken van solidariteit en diversiteit. Verder wordt het Europese shirt van Olympique Marseille gekenmerkt door de lichtblauwe en navy banen over het shirt. Alle banen hebben een verschillende grootte. Het shirt bevat verder een oranje ronde hals en lichtblauwe Adidas trademark strepen op beide schouders.

De onderkant van de mouwen bevat een dunne navy blauw lijn. Hoofdsponsor van Olympique Marseille is Betclic, waarvan het logo op het midden van het shirt staat. Het logo van Adidas op de rechterborst is lichtblauw, evenals het logo van Olympique Marseille op de linkerborst. Boven dit logo staat een gouden kampioensster.

Het Europese uittenue van Marseille wordt gecomplementeerd door een oranje broekje met lichtblauwe Adidas trademark strepen. De kousen zijn bovendien oranje. Check hieronder de foto's van het Olympique Marseille Europese uitshirt 2011/2012. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

 

 

Olympique Marseille uitshirt 2011/2012

 

Olympique Marseille uitshirt 2011/2012