Het nieuwe Olympique Lyon uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is officieel door de club bekend gemaakt via website. Het uitshirt van Olympique Lyon is navy blauw, bevat een witte opstaande kraag en verschillende roze details. Zo bevat de onderkant van de hals een roze driehoek en zijn de Adidas trademark strepen op beide schouders ook roze. Bovendien bevat de zijkant van het shirt twee roze lijnen, welke ook terug te vinden zijn aan de onderkant van de mouwen. De mouwen bevatten bovendien een witte baan aan de onderkant.

Op het midden van de borst staat het logo van teamkledingsponsor Adidas en op de linkerborst een geborduurde badge van het logo van Olympique Lyon met daaromheen een roze omlijning. Hoofdsponsor van Olympique Lyon is Everest Poker waarvan het logo op het midden van het uitshirt staat.

 

De broekjes, die bij het Olympique Lyon uitshirt/uittenue 2011/2012 horen, zijn navy blauw en bevatten ook roze Adidas trademark strepen. Ook de kousen zijn navy, bevatten verschillende roze details, het logo van Adidas en de initialen van de club: OL. Check hieronder de foto's van het Olympique Lyon uitshirt 2011/2012. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!