Officiële bedrukking Paris Saint Germain uitshirt 2019-2020

Tegelijkertijd met het revolutionaire Paris Saint Germain uitshirt voor 2019-2020 hebben de club en Nike/Jordan Brand ook een speciale bedrukking voor dit voetbalshirt gelanceerd. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van het uittenue dit seizoen. Jordan Brand staat dit seizoen met de jumpman op de linkerborst van de tenues. Het basketbalmerk staat voor het tweede achtereenvolgende seizoen op één van de voetbalshirts van de club. De tenues van het Amerikaanse sportmerk staan bekend om het speciale design. Dat is dit jaar doorgetrokken naar het ontwerp van de bedrukking op de achterkant van het uittenue.

Kleur, stijl en font Paris Saint Germain bedrukking

Op een afstandje heeft de bedrukking van Paris Saint Germain een retro achtige look. De rugnummers zijn zwart en bevatten een dunne uitlijning aan de zijkanten. Wanneer je inzoomt op de bedrukking is er in de print van de bedrukking tekst verwerkt. In de rugnummers is namelijk de leus van PSG geprint: ‘’ICI C’EST PARIS.’’ De onderkant van de rugnummers van het fel rode Paris Saint Germain uitshirt zijn uitgerust met het logo van de Franse competitie, Ligue 1. De letters van de namen van de spelers hebben hetzelfde lettertype als de rugnummers. Deze bevatten echter niet het LFP logo aan de onderkant en ook niet de all-over print. De namen van de spelers staan boven de rugnummers. Onder het rugnummer prijkt het logo van subsponsor OOREDOO in het zwart/rood. Alle Ligue 1 clubs dragen hetzelfde lettertype op de achterkant van het shirt. Clubs in de Franse competitie zijn echter wel vrij een eigen patroon in de rugnummers te verwerken. In Parijs heeft men dit dan ook niet nagelaten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de bedrukking op de Paris Saint Germain uittenues, die vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mbappé, Cavani, Neymar, Herrera, Sarabia, Di Maria, Paredes en nog meer spelers.

Paris Saint Germain uitshirt met officiële bedrukking kopen

Je kunt per direct het nieuwe PSG uitshirt met officiële bedrukking bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft zonder bedrukking een prijs van € 84,95 voor volwassenen en voor kinderen is het tenue € 69,95. De Vapor Match versie is € 139,95. Het laten bedrukken van het voetbalshirt heeft een extra prijs van € 15,- tot € 20,-. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Directe levering! 

Bestel je Paris Saint Germain tenue met officiële bedrukking in deze SHOP

of de NIKE WINKEL!