Officiële bedrukking Inter Milan voetbalshirt 2019-2020

Vandaag heeft Inter in samenwerking met Nike ook de officiële bedrukking voor het nieuwe Inter Milan thuisshirt voor 2019-2020 onthuld. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers op de achterkant van de voetbalshirts van Internazionale. Deze bedrukking wordt door Inter in alle competities (Serie A, Coppa Italia en in Europa) op het tenue gedragen. Zoals ieder jaar ook het design van het voetbalshirt verandert, wijzigen Nike en de Italiaanse club jaarlijks ook de stijl van de officiële bedrukking van het nieuwe tenue. Check!

Font en stijl Inter Milan bedrukking 2019-20

Het lettertype van de Inter Milan bedrukking voor 2019-2020 verschilt op verschillende punten van de bedrukking van afgelopen seizoen. De printing heeft een moderne en unieke look en is geïnspireerd door de diagonale strepen op het nieuwe tenue van Inter Milan. Het Inter Milan thuisshirt voor 2019-20 bevat namelijk op het midden van het nieuwe tenue geen verticale Nerazzurri strepen, maar banen in een hoek van 45 graden. Deze banen zijn geïnspireerd door het uitshirt van Inter Milan in 1989-90 en het logo van de club in de jaren ’80. Ook de bedrukking voor het nieuwe voetbalshirt wordt gekenmerkt door de vele diagonale hoeken. De printing van de namen en nummers op het nieuwe voetbalshirt is wit en de namen van de spelers staan ook dit seizoen weer boven de rugnummers op de achterkant van het tenue. De rugnummers bevatten aan de onderkant het logo van de club uit Milaan. Dit logo verschijnt niet in de letters van de namen van de spelers. Op de achterkant van de nieuwe tenues staat aan de onderkant ook het logo van subsponsor DRIVER.

Check hieronder de afbeeldingen van de officiële Inter Milan bedrukking, die vanaf nu gedragen wordt door spelers als de Vrij, Icardi, Nainggolan, Martinez, Perisic, Keita, Soares en nog meer sterspelers. Vergeet ook niet het nieuwe Inter Milan trainingspak te checken.

Inter Milan voetbalshirt met naam en nummer bestellen

Je kunt vanaf nu het nieuwe Inter Milan voetbalshirt met officiële bedrukking bestellen. Je kunt het shirt zowel laten voorzien van een eigen naam en nummer als van één van de sterspelers van Inter Milan. De extra kosten van het bedrukken van het shirt zijn € 15,-. Dit bedrag komt bovenop de prijs van de tenues. Voor volwassenen is het shirt € 85,- en voor kinderen € 70,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Inter Milan shirt met bedrukking in deze SHOP

of deze winkel!