Officiële Real Madrid bedrukking 2022-2023

De spelers van Real Madrid dragen tijdens Champions League en Copa del Rey wedstrijden een nieuwe bedrukking op het voetbalshirt. De officiële Real Madrid bedrukking 2022-2023 werd door adidas en de club tegelijkertijd met het Real Madrid thuisshirt 2022-2023 onthuld. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers op de achterkant van de tenues. Tijdens de wedstrijden in de Spaanse competitie dragen de spelers van ''Los Blancos'' de officiële La Liga bedrukking op het tenue. Dit betreft een universele bedrukking, die alle clubs tijdens de wedstrijden in La Liga dragen. Tijdens de wedstrijden in de Champions League en de Spaanse beker dragen de spelers van Real Madrid een nieuwe bedrukking op het tenue.

De officiële Real Madrid bedrukking 2022-2023 is geïnspireerd door de bedrukking die de spelers van Real Madrid 20 jaar geleden op het tenue droegen. In 2002 won Real Madrid de Champions League finale van Bayer Leverkusen op Hampden Park met 2-1 door doelpunten van Raúl en Zidane. Andere sterspelers van dit elftal waren Roberto Carlos, Luís Figo, Claude Makélélé, Morientes, Solari, Hierro en McManaman. De bedrukking van dit seizoen is wel iets anders dan de bedrukking van 20 jaar geleden. Zo zijn de openingen in de bedrukking kleiner. De reden hiervan is omdat openingen in de bedrukking niet meer toestaat. Ook bevatten de rugnummers minder golven. Het lettertype van de officiële Real Madrid bedrukking heeft verder een speelse look. De bedrukking op het Real Madrid thuisshirt is volledig zwart. De rugnummers bevatten aan de onderkant het Real Madrid logo in het paars. Deze kleur komt ook heel subtiel terug in de kraag van het nieuwe Real Madrid tenue. De letters van de namen van de spelers op de bovenkant van de rug bevatten niet het logo van Real Madrid. De namen van de spelers staan ook dit jaar weer boven het rugnummer op de Real Madrid voetbalshirts. Ook het Real Madrid uitshirt 2022-2023 bevat dezelfde bedrukking, maar op dit tenue is de bedrukking wit, wat contrasterend is aan de paarse kleur van het uittenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Real Madrid bedrukking op het nieuwe thuistenue. In dit tenue schitteren vanaf nu spelers als Vini JR, Benzema, Rodrygo, Hazard, Marcelo, Diaz, Modric, Camavinga en nog meer spelers.

Het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2022-2023 met officiële bedrukking kun je vanaf nu in de onderstaande winkels bestellen. Je kunt ervoor kiezen het voetbalshirt te bedrukken met een eigen naam en nummer of met de bedrukking van één van de spelers. De extra kosten van het bedrukken van het voetbalshirt zijn € 19,95. Voor volwassenen is het tenue zonder bedrukking € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het voetbalshirt met officiële bedrukking in deze SHOP

of deze winkel! 

Officiële Real Madrid bedrukking 2022-2023