18 juli 2016

Officiële bedrukking Real Madrid voetbalshirt 2016-2017

De officiële bedrukking voor het voetbalshirt van Real Madrid van 2016-2017 is deze week ook officieel gelanceerd door Adidas en de Spaanse club. Dit betreft de officiële bedrukking van de namen en nummers op de achterkant van het nieuwe Real Madrid thuisshirt en uitshirt voor dit seizoen. Hieronder bespreken we kort hoe de bedrukking voor zowel het nieuwe thuis- als uitshirt er voor 2016-2017 uitziet. Vervolgens geven we aan waar je het Real Madrid shirt voor dit seizoen exclusief kunt kopen met officiële bedrukking.

Bedrukking Real Madrid thuisshirt 2016-2017

De bedrukking voor het Real Madrid thuisshirt is dezelfde stijl als in 2005-2006 door de club gebruikt werd als bedrukking. De nummers en letters van de bedrukking zijn lichtelijk cursief op het shirt gedrukt en zijn bovendien vrij breed, waardoor de bedrukking duidelijk te zien is. Zowel de letters als de nummers van de originele bedrukking van de club zijn paars. Deze kleur is mede geïnspireerd door de shirts die Real Madrid droeg tijdens de oprichting in 1902. Destijds bevatte het shirt paarse tinten en ook dit jaar bevat het thuisshirt paarse tinten. Deze komen terug in de Adidas strepen aan de zijkanten van het nieuwe shirt, in het logo van Adidas op de rechter borst en dus ook in de kleur van de bedrukking op de achterkant van het shirt. Waar de namen van de spelers aan de onderkant niet het logo van de club bevatten, is dit wel het geval voor de rugnummers. Deze bevatten aan de onderkant van elk nummer het logo van ''Los Blancos'.''

Bedrukking Real Madrid uitshirt 2016-2017

De bedrukking voor het nieuwe Real Madrid uitshirt van 2016-2017 heeft dezelfde stijl en font/lettertype als de bedrukking voor het nieuwe thuisshirt. Dit betekent dat zowel de rugnummers als de namen van de spelers cursief gedrukt zijn en er ook gebruik is gemaakt van vrij brede letters en nummers. Omdat het shirt van ''de Koninklijke'' dit jaar paars is, is er voor een contrasterende kleur van de bedrukking gekozen. Deze is namelijk wit. De witte kleur komt daarnaast in het uitshirt terug in de crew neck, de bies aan de onderkant van de mouwen en de Adidas strepen over de schouders en mouwen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Real Madrid shirts met officiële bedrukking voor 2016-2017, waarin de club op jacht gaat naar het kampioenschap en het veroveren van de Champions League voor de twaalfde keer in de geschiedenis van de club.

Real Madrid shirt 2016-2017 met eigen naam en nummer kopen

Het nieuwe Real Madrid shirt voor 2016-2017 kan je met de officiële en originele bedrukking in de onderstaande shops kopen. Hier kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of ook van één van de sterspelers van de club. Wil jij net als sterren als Ronaldo, Bale, Kroos, James, Isco, Ramos, Pepe, Marcelo, Benzema, Modric of Morata in dit shirt schitteren? Dan kan dat in de onderstaande shops. Daar kan je zowel het nieuwe uitshirt als thuisshirt met de officiële printing scoren. De extra prijs voor het bedrukken is € 15,- tot € 20,-. Directe levering gegarandeerd! Of check het overzicht met beschikbare Real Madrid producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe Real Madrid shirt met bedrukking in deze Real Madrid SHOP 

of de officiële ADIDAS Real SHOP!Real -madrid -voetbalshirt -2016-2017-bedrukking