9 juli 2015

Officiële bedrukking Juventus voetbalshirt 2015-2016

Tegelijkertijd met de bekendmaking van de nieuwe Adidas voetbalshirts van Juventus voor het seizoen 2015-2016, hebben Juventus en Adidas een nieuwe officiële bedrukking voor zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt gelanceerd. Deze bedrukking, welke op de achterkant van het Juventus voetbalshirts komen te staan, hebben eenzelfde klassieke uitstraling als de nieuwe shirts. Juventus hebben ervoor gekozen dezelfde officiële bedrukking te gebruiken voor zowel het uitshirt als het thuisshirt. In dit artikel bespreken we hoe deze bedrukking eruit ziet en waar deze bedrukking exclusief beschikbaar is.

Officiële bedrukking Juventus thuisshirt en uitshirt 2015-2016

De nieuwe Juventus voetbalshirts 2015-2016 bevatten een klassieke zwarte bedruking op de acterkant van de voetbalshirts. De nummers van deze bedrukking zijn zwart met een witte uitlijning. Aan de onderkant van de rugnummers staat het logo van Juventus. De namen van de spelers op de achterkant van het Juventus thuisshirt en uitshirt hebben hetzelfde lettertype en de witte uitlijning, maar bevatten niet het logo van de club uit Turijn in de letters. Vergeleken met de bedrukking die Nike altijd gebruikte voor de Juventus voetbalshirts, heeft Adidas gekozen voor en dunnere en meer geraffineerde bedrukking te kiezen op de voetbalshirts van JUVE. Check hieronder de stijl van de officiële printing van Juventus voor het seizoen 2015-2016. 

Juventus shirt 2015-2016 met eigen naam kopen  

In de online Juventus shop van Adidas en bij Subside Sports kan je je Juventus voetbalshirt exclusief laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van sterren als Chiellini, Pogba, Bonucci, Llorente, Vidal, Morata of één van de andere sterren van Juventus. Het is dus mogelijk je Juventus shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Ook dit is de officiële Juventus bedrukking. Bovendien is het mogelijk je Juventus voetbalshirt te bedrukken met de officiële Coppa Italia badge of Champions League badge. De Coppa Italia badge mag de club gedurende 2015-2016 dragen, omdat het Serie A kampioen is geworden in 2014-2015. Voor zowel de voetbalshirts in volwassen maten als in kindermaten is bedrukking mogelijk. Check ook hiernaast het overzicht met beschikbare Juventus producten, zoals de nieuwe trainingslijn, voetbalshirts en retro shirts van De Oude Dame. Directe levering en gratis verzending!

Juventus -voetbalshirt -officiele -bedrukking
Officiele -juventus -bedrukking -2015-2016