2 augustus 2015

Officiële bedrukking Chelsea voetbalshirts 2015-2016

De officiële bedrukking voor de Chelsea voetbalshirts van 2015-2016 zijn inmiddels bekend! Tijdens de Premier League wedstrijden speelt de Londense club met een andere bedrukking dan tijdens de zogenaamde Cup wedstrijden. De Cup wedstrijden betreffen de wedstrijden in de FA Cup, League Cup en Champions League gedurende 2015-2016. De bedrukking voor de Premier League wedstrijden betreft de officiële Barclays Premier League bedrukking en de bedrukking voor de Cup wedstrijden betreft een eigen bedrukking. Beide soorten bedrukkingen zullen we hieronder bespreken en bovendien vind je informatie waar je het Chelsea shirt met eigen naam en nummer kan kopen.

Bedrukking Chelsea voetbalshirt 2015-2016

Tijdens de Premier League wedstrijden speelt Chelsea met de officiële Premier League bedrukking. Dit is de bedrukking waar alle Premier League teams mee spelen gedurende het seizoen 2015-2016. Deze bedrukking, welke al sinds 2007 bestaat, is op het Chelsea thuisshirt wit met een zwarte uitlijning. Het lettertype van de officiële Premier League bedrukking heeft een klassieke stijl. Het rugnummer bevat het logo van de Barclays Premier League en de namen van de spelers niet. Op het nieuwe Chelsea uitshirt is deze bedrukking helder blauw met een witte uitlijning. Tijdens de Cup wedstrijden heeft Chelsea een andere bedrukking. Deze officiële Chelsea bedrukking voor de Cup wedstrijden heeft een ander design. Het lettertype van deze bedrukking wordt gekenmerkt door de ronde vormen. Bovendien bevatten zowel de letters als de rugnummers door het midden een dunne lijn. Verder bevatten de rugnummers aan de onderkant het Chelsea logo en de namen van de spelers niet. Op het thuisshirt is deze bedrukking overwegend wit met een blauwe lijn en op het uitshirt is deze bedrukking blauw met een witte lijn. Check hieronder de foto's van deze nieuwe bedrukkingen!

Chelsea shirt 2015-2016 met eigen naam en nummer kopen

Wil je het Chelsea voetbalshirt met een eigen naam en nummer kopen? Dit kan voor zowel voor volwassenen als voor kinderen in de online Chelsea shop van Subside Sports. Hier kan je je Chelsea voetbalshirt laten bedrukken met de officiële Premier League en officiële Chelsea bedrukking! Wil je je Chelsea voetbalshirt laten bedrukken met de naam en het nummer van sterspelers als Hazard, Diego Costa, Falcao, Oscar, Cuadrado, Terry of Fabregas? Dan kan dat ook! Laat daar ook je shirt bedrukken met de Premier League badges op de mouwen

Deel hieronder je mening over de Chelsea voetbalshirts met bedrukking!

Premier -league -bedrukking -chelsea

Officiele -chelsea -bedrukking -2015-2016

Officiele -bedrukking -chelsea -uitshirt -2015-2016