25 juni 2015

Officiële bedrukking Ajax voetbalshirt 2015-2016

Tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts van Ajax voor het seizoen 2015-2016 is de officiële bedrukking voor zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt van Ajax gelanceerd. Ajax en kledingsponsor Adidas kiezen er vrijwel elk jaar voor de officiële of originele Ajax bedrukking van de namen en de nummers van de spelers van Ajax te wijzigen. Deze bedrukking is vaak in stijl van de kleuren van het desbetreffende shirt. Voor het nieuwe thuisshirt heeft Ajax een andere bedrukking dan voor het nieuwe uitshirt van 2015-2016. We bespreken in dit blog de stijl van beide officiële bedrukkingen en gaan bovendien in op waar het Ajax voetbalshirt met officiële bedrukking exclusief beschikbaar is.

Officiële bedrukking Ajax Shirt Thuis 2015-2016

Ajax en Adidas presenteerden vandaag het nieuwe Ajax thuisshirt 2015-2016. Dit voetbalshirt is een ode aan de stad Amsterdam, welke vooral terug komt in de omslag van de linker mouw. Hierin komen de kleuren van de Amsterdamse vlag terug (zwart/rood/zwart) en bovendien de drie Amsterdamse kruizen (Andreas kruizen). Waar Ajax voorgaande jaren, met uitzondering van vorig jaar, altijd voor een rood/witte bedrukking koos voor het thuisshirt, hebben de Amsterdammers en Adidas nu gekozen voor een statige antraciet kleurige bedrukking met een witte omlijning. Er is afscheid genomen van de rood/witte bedrukking, omdat de UEFA eisen stelde aan de grootte van de cijfers en letters. Zowel de cijfers als de letters van de originele Ajax bedrukking voor 2015-2016 hebben het statige grijze design. De onderkant van de rugnummers is uitgerust met het logo van Ajax, waarboven de drie sterren staan, welke natuurlijk verwijzen naar de meer dan 30 gewonnen landskampioenschappen van Ajax. Check hieronder een afbeelding van de bedrukking.

Deze officiële bedrukking is exclusief verkrijgbaar in de officiële Ajax shop. De prijs vand deze bedrukking is € 19,95, waardoor het nieuwe Ajax thuisshirt met officiële bedrukking in volwassen maten een prijs heeft van € 99,90 en in KIDS of kindermaten een prijs van € 84,90. Je kan ervoor kiezen je eigen naam en nummer op het shirt te bedrukken, maar ook van één van de spelers van Ajax. 

 

Officiële -ajax -bedrukking -2015-2016

Officiële bedrukking Ajax Shirt Uit 2015-2016

De officiële bedrukking voor het Ajax uitshirt 2015-2016 heeft hetzelfde lettertype/ font als de bedrukking voor het thuisshirt, maar is geheel in stijl van de Amsterdamse kleuren. Ook het uitshirt bevat hetzelfde detail onder de linkermouw, welke een ode is aan de stad Amsterdam. De officiële bedrukking op de achterkant van de uitshirts lijkt evens in stijl te zijn van de kleuren van de stad Amsterdam. Deze bedrukking is overwegend zwart met zowel een rode als een witte uitlijning. Dit komt zowel terug in de stijl van de letters als in de cijfers. Aan de onderkant van de rugnummers staat het Ajax loog in het wit. Ook de bedrukking voor het Ajax uitshirt 2015-2016 is exclusief te verkrijgen in de online shop van Ajax. Deze hebben dezelfde prijs als de bedrukking voor het Ajax thuisshirt. Check hieronder de foto van de officiële Ajax bedrukking voor het uitshirt van 2015-2016. 

Originele -ajax -bedrukking -2015-2016

Ajax voetbalshirt 2015-2016 met eigen naam kopen

Het nieuwe Ajax shirt, dus zowel het thuisshirt als uitshirt, kan je met een eigen naam en nummer kopen in de online Ajaxshop. De extra prijs van deze officiële Ajax bedrukking betreft slechts € 19,95. Je kan zowel het Ajax voetbalshirt in volwassen maten het Ajax shirt in kindermaten laten bedrukken met een eigen naam en nummer of een naam en nummer van de spelers van Ajax. Dit betreft de officiële Ajax bedrukking voor 2015-2016, zoals hierboven beschreven.

KOOP HET HIER!!! Bron foto's:
 ajaxshop.nl