10 mei 2021

Officiële bedrukking Ajax uitshirt 2021-2022

Tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe Ajax uitshirt 2021-2022 heeft de club ook de bedrukking voor de nieuwe tenues gelanceerd. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers op de achterzijde van de nieuwe Ajax uitshirts. Ieder jaar brengt Ajax een update door in de bedrukking van de nieuwe tenues en ook dit jaar is dat dus weer het geval.

Stijl, kleur en lettertype Ajax away bedrukking 2021-2022

Waar het Ajax uitshirt 2021-2022 met de verticale donkerblauwe en blauwe banen een vrij traditioneel design heeft, geldt dat niet voor de bedrukking op de Ajax tenues. Deze heeft namelijk een vrij moderne kleur. De bedrukking heeft zelfde kleur als de accenten, die in het Ajax tenue zijn verwerkt: mint groen. De verticale banen op het Ajax uittenue worden geflankeerd door dunne mintgroene lijnen en deze kleur is bovendien verwerkt in de adidas strepen op de schouders en in de logo's van de club, adidas, Ziggo en Curaçao. Ook de drie Andreas kruizen op de achterzijde van het tenue zijn mintgroen. Het lettertype laat zich het best omschrijven als vrij hoekig. Zowel de rugnummers als de letters van de spelers bevatten namelijk geen rondingen. Een ander kenmerk van de bedrukking van het nieuwe uittenue is dat deze een uitlijning bevat, welke door het midden van de rugnummers en de letters heen loopt. Deze lijn heeft dezelfde kleur als het overige gedeelte van het Ajax uitshirt: blauw (''Glow Blue''). In de rugnummers wordt de lijn onderbroken door het logo van de Amsterdammers, inclusief de drie kampioenssterren. Ook dit logo is weer blauw. In de namen van de spelers is het Ajax logo niet verwerkt. De namen staan weer traditiegetrouw boven de rugnummers op het nieuwe adidas Ajax uitshirt.

Check hieronder de afbeeldingen van de Ajax uitshirts met de officiële bedrukking! Of dit ook de officiële bedrukking (maar dan in een andere kleur), wordt voor het nieuwe Ajax thuisshirt 2021-2022, weten we zodra dit voetbalshirt officieel gelanceerd wordt.

Ajax uitshirt met bedrukking bestellen

Je kunt het nieuwe Ajax uitshirt 2021-2022 vanaf nu met officiële bedrukking bestellen. Je kunt het uitshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer, maar ook met die van één van de spelers van Ajax. Hiervoor wordt exclusief de officiële en originele bedrukking gebruikt. In de onderstaande webshop kun je het tenue bovendien laten bedrukken met de officiële Eredivisie en Champions League badges. Directe levering!

Bestel je Ajax uitshirt met bedrukking exclusief in deze SHOP

Bedrukking Ajax uitshirt 2021-2022