6 mei 2016

Officiële bedrukking Ajax voetbalshirt 2016-2017

De officiële bedrukking voor het Ajax shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt. Wil je je eigen naam en nummer of het nieuwste Ajax voetbalshirt? Check dan hier hoe deze bedrukking eruitziet. De nieuwe printing voor het Ajax shirt voor 2016-2017 werd vandaag officieel gelanceerd door de club en Adidas. Dit betreft de bedrukking voor de achterkant van het shirt van de namen en nummer van de spelers van de club. Hieronder bespreken we hoe de officiële bedrukking voor het nieuwe Ajax uitshirt en thuisshirt er uitziet en waar je het shirt van de club met officiële bedrukking exclusief kunt kopen. Hier kan je zowel je shirt voorzien van de namen en nummers van de spelers als van een zelf uitgekozen naam en nummer.

Bedrukking Ajax thuisshirt 2016-2017

De officiële Ajax bedrukking voor het thuisshirt van 2016-2017 heeft in vergelijking met vorig seizoen een nieuwe kleur. Waar de namen en nummers van de spelers op het shirt vorig seizoen nog grijs/zilver waren, zijn deze nu weer wit/rood. De laatste keer dat de bedrukking op het shirt van de Amsterdammers wit/rood was, was in 2013-2014. De reden dat de bedrukking op de shirts van de club uit de hoofdstad afgelopen seizoenen grijs was, kwam doordat de regels van de UEFA voorschreven dat de nummers op het shirt en op de broekjes dezelfde kleur moesten hebben. Rode letters op witte broekjes en witte letters op het rode vlak van het Ajax shirt waren dus uit den boze. De UEFA heeft komend seizoen echter de regels versoepeld, waardoor de letters en nummers van de spelers op het thuisshirt weer wit zijn met een rode omlijning. De nummers op de broekjes van het thuistenue verschijnen in het rood. De rugnummers op het shirt hebben dit jaar een retro-achtige stijl en zijn wit met een rode omlijning. Verder zijn de rugnummers aan de onderkant voorzien van het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in de Arena. De namen van de spelers verschijnen in het wit op het shirt en bevatten een rode omlijning. In deze letters staat niet het logo van de club.

Bedrukking Ajax uitshirt 2016-2017

Omdat het Ajax uitshirt overwegend donker grijs is, is voor de bedrukking van de spelersnamen- en nummers gekozen voor een contrasterende kleur. Dit is dezelfde kleur als op op de voorkant van het shirt aanwezig is, te weten in het logo van de club, Adidas en Ziggo en bovendien in de drie Adidas strepen. De kleur van de officiële Ajax bedrukking is dan ook baby blauw of licht blauw. Verder is er voor de nummers gebruikt gemaakt van een retro achtige stijl. De bedrukking is overwegend licht blauw en bevat bovendien een grijze lijn en weer een licht blauwe lijn als omlijning. Verder is de stijl vrij statig. De onderkant van de nummers zijn uitgerust met het logo van de club en drie kampioenssterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 gewonnen Eredivisie kampioenschappen van de club. De namen van de spelers staan boven het rugnummer en hebben dezelfde kleur als de rugnummers. De namen van de spelers bevatten echter niet de grijze en licht blauwe omlijning. Bovendien zijn de namen van de spelers niet uitgerust met het logo en de bijbehorende kampioenssterren.

Check hieronder de foto's van de printing voor de nieuwe voetbalshirts van Ajax!

Ajax shirt met originele en officiële bedrukking kopen

Wil je het Ajax shirt met eigen naam en nummer kopen? Dan kan dat in de onderstaande shop. Je kan zowel het shirt voor kinderen als voor volwassenen laten voorzien van de officiële Ajax bedrukking. De extra prijs van deze printing is € 20,-, boven de reguliere prijs van het voetbalshirt. Het Ajax shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 90,- en voor kinderen een prijs van € 70,-. Het is mogelijk je shirt te bedrukken met je eigen naam en nummer of met de printing van sterren als Klaassen, Traore, Sanchez, Sinkgraven, Younes, El Ghazi, Dijks, Gudelj, Veltman, Tete of andere spelers van de Amsterdamse club.

Koop je Ajax voetbalshirt met officiële bedrukking in deze officiële shop!


Bedrukking -ajax -shirt -2016-2017

Ajax -printing -2016-2017