6 mei 2016

Ajax uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Ajax uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Amsterdamse club en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe shirt speelt Ajax de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende komend seizoen. Eerder lekte het nieuws al uit dat het nieuwe shirt van de Amsterdammers overwegend zwart met zowel grijze als licht blauwe accenten zou worden. De grijze accenten op het nieuwe uitshirt van de recordkampioen van Nederland wordt ''Bold Onix'' genoemd. De licht blauwe kleur op het nieuwe uitshirt van de Amsterdamse club wordt ''Aqua Blue'' genoemd. Ajax speelt voor het eerst in dit nieuwe shirt tijdens de uitwedstrijd en kampioenswedstrijd tegen De Graafschap op 8 mei 2016. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van de club.

Ajax uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Ajax uitshirt voor 2016-2017 is overwegend donker grijs en bevat een ronde hals. Verder bevat het shirt donker groene mouwen. De grijze kleur op het nieuwe Ajax uitshirt voor 2016-2017. (Bold Onix) komt ook terug op het nieuwe Ajax trainingspak 2016-2017. De licht blauwe kleur is ook te zien op het nieuwe Ajax trainingsshirt voor 2016-2017. Deze licht blauwe kleur heeft vooral overeenkomsten met baby blauw. Dit is ook de kleur van de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen. In tegenstelling tot het nieuwe Ajax thuisshirt voor 2016-2017 staan deze op het uitshirt op de mouwen. Bij het thuisshirt zijn deze strepen aan de zijkanten van het shirt te vinden. Verder bevat het shirt een ronde hals en wordt het gekenmerkt door een watermerk van drie Andreas kruizen over de voorkant van het voetbalshirt. Deze staan onder elkaar gepositioneerd op het nieuwe shirt van Ajax en zijn groen. Op de linker borst staat het logo van de club in het licht blauw. Ook de drie kampioenssterren ter ere van de 33 kampioenschappen hebben deze kleur. Bovendien is het logo van Adidas, welke sinds 2000 kledingsponsor is van de Amsterdammers, licht blauw. Adidas zal in ieder geval nog tot de zomer van 2019 kledingsponsor van de club blijven. Op het midden van het shirt zal het logo van ZIGGO komen te staan. ZIGGO is sinds 1 januari 2015 shirtsponsor van de club en zal dit tot 2019 blijven. Het nieuwe ajax uittenue wordt gecompleteerd door een licht blauw of baby blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten donkere Adidas strepen. Bovendien staan de logo's van de club en Adidas op de shorts. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend donker grijs en bevatten aan de bovenkant twee horizontale banen in het licht grijs en baby blauw. In de de blauwe zijn weer drie trademark strepen van Adidas verwerkt in het grijs. Op de sokken staat ook de naam van de club en het logo van Adidas. De nieuwe Ajax tenues zijn zoals altijd uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de Amsterdammers optimaal kunnen presteren. In het nieuwe shirt schitteren sterren als Klaassen, Veltman, Milik, Gudelj, El Ghazi en nog meer sterren. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt en tenue.

Ajax voetbalshirt kopen

Het nieuwe Ajax uitshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de officiële Ajax fanshop. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Dit betreft dezelfde bedrukking die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen. De prijs van het shirt voor volwassenen zal waarschijnlijk € 85,- zijn en voor kinderen € 70,-. Check hiernaast of hieronder de producten die je nu nog kunt kopen. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Ajax uitshirt in de officiële Ajax SHOP


Ajax -shirt -2016-2017-uit

Ajax -shirt -uit -2016-2017-detail

Ajax -shirt -2016-2017-detail -2