6 mei 2016

Ajax trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Ajax trainingspak voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Amsterdamse club en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe trainingspak werken de spelers van de club de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en de Europese wedstrijden gedurende 2016-2017. De lancering van het nieuwe pak gebeurde tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe Ajax uitshirt voor 2016-2017. Er zijn twee verschillende versies van het pak bekend gemaakt. Het ene pak wordt door de spelers en het andere pak vooral door de staf van de Amsterdamse club. Hieronder bespreken we het design van beide trainingspakken van Ajax.

Grijs Ajax trainingspak 2016-2017

Het eerste Ajax PES trainingspak voor 2016-2017 heeft allereerst een overwegend grijs trainingsjack. Door Adidas wordt deze kleur ''Bold Onix'' genoemd. Verder bevat het jack zowel zwarte als licht blauwe accenten. Deze zwarte en licht blauwe accenten komen allereerst terug in de de kraag van het jack. De licht blauwe kleur wordt door Adidas ''Clear Aqua'' genoemd. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met zwarte Adidas trademark strepen van Adidas. Deze drie strepen staan voor het eerst op de zijkanten van het trainingsjack. Dit is bij alle nieuwe trainingspakken van Adidas voor het seizoen 2016-2017 het geval. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor in het aqua blue en de andere borst bevat het logo van de Amsterdamse club. Boven het logo prijken drie sterren, welke verwijzen naar de 33 (of misschien wel 34) kampioenschappen van de club in de Eredivisie. Het nieuwe Ajax pak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten grijze Adidas strepen. De logo's van de Amsterdamse club en de Duitse kledingsponsor, welke al sinds 2000 kledingsponsor is van de club en dat in ieder geval tot 2019 zal blijven. Zowel het jack als de trainingsbroek zijn uitgerust met twee zakken. Zoals altijd zullen de Ajax pakken voor 100% uit polyester bestaan. Dit trainingspak is zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen. Naast het grijs/zwart/licht blauwe trainingspak heeft Ajax nog een nieuw trainingspak.

Wit/Zwart Ajax trainingspak 2016-2017

Het andere Ajax trainingspak voor 2016-2017, welke waarschijnlijk door de staf van de club gedragen wordt, heeft hetzelfde template als het andere pak. Dit pak bevat echter een wit trainingsjack met grijze accenten. Deze accenten komen terug in de kraag, een band aan de onderkant van het jack en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de drie strepen van Adidas lijken deze kleur te krijgen. De logo's van de club en Adidas staan op dezelfde plek als op het andere pak. Het nieuwe trainingspak van de staf van de Amsterdammers lijkt gecompleteerd te worden door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten de strepen in het grijs of zoals Adidas het noemt ''Bold Onix''. Ook deze trainingsbroek bevat de logo's van de club en Adidas, maar dan waarschijnlijk in het wit. Ook zal de broek uitgerust zijn met twee zakken. Check hieronder de foto's van de nieuwe Ajax trainingspakken voor 2016-2017.  Check ook het nieuwe trainingsshirt van de Amsterdammers. Of check informatie over het nieuwe Ajax uitshirt 2016-2017

Ajax trainingspak kopen

Het nieuwe Ajax trainingspak 2016-2017 kan je nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassen, waaronder de officiële shop van de Amsterdammers. De prijs van het pak voor volwassenen is  € 100,- en voor kinderen € 90,-. Andere Ajax producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Of vergelijk de prijzen van de producten. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Ajax trainingspak vanaf nu in de officiële shop 

 


https://www.voetbalshirts.com/media/15089/ajax-trainingspak-2016-2017-adidas-2.jpg?anchor=center&mode=max&quality=65&width=1000&height=1000


Wit Ajax trainingspak 2016-2017

Bron:
voetbalshirtjes.com