13 juni 2017

Officiële bedrukking Juventus voetbalshirt 2017-2018

Na de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt van JUVE is ook de bedrukking voor het nieuwe Juventus thuisshirt officieel gelanceerd. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers op de achterkant van de voetbalshirts van de club uit Turijn voor 2017-2018. Met deze bedrukking speelt Juventus de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Hieronder bespreken we kort het font, de stijl en de kleur van de officiële Juventus bedrukking. Bovendien geven we aan waar je het nieuwe shirt van JUVE exclusief kan laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Kleur, lettertype en stijl Juventus bedrukking

Het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2017-2018 bevat aan de achterkant een zwart vlak op het shirt. Hiermee heeft het nieuwe shirt hetzelfde design als tijdens de jaren '40. Ook destijds bevatte het shirt an de voorkant dunne zwarte en witte verticale banen en aan de achterkant een groot zwart vlak. Voor de namen en nummers hebben Juventus voor een contrasterende kleur gekozen. De printing op de achterkant van het shirt is geheel wit. Dit geldt zowel voor de namen als de nummers van de spelers. De witte bedrukking bevat daarnaast een dunne zwarte omlijning. Hiermee heeft de bedrukking van Juventus een minder klassieke uitstraling dan vorig seizoen. De nummers van de bedrukking bevat speciale randen met diagonale details en in de rugnummers. De onderkant van de rugnummers bevat het nieuwe logo van de club. Dit betreft het logo dat ook op de linker borst van de nieuwe shirts van de kampioen van Italië staat. Wil je in hetzelfde shirt als Dybala, Mandzukic, Higuain, Khedira, Chiellini of Buffon schitteren? Check hieronder meer informatie over waar je het shirt met officiële printing kan kopen!

Juventus shirt met eigen naam en nummer kopen

Wil je het Juventus shirt met officiële bedrukking kopen? Dat kan vanaf nu in de onderstaande SHOPS. De prijs van het bedrukken van de shirts is € 15,- extra. Deze prijs komt bovenop de reguliere prijs van de voetbalshirts. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het JUVE shirt met bedrukking in DEZE SHOP!

of de officiële Adidas Juventus shop