15 mei 2018

Officiële bedrukking Bayern München voetbalshirts 2018-2019

Een klein primeurtje in Duitsland. Na tien jaar hebben Bayern München en adidas het lettertype, de stijl en het font van de officiële bedrukking voor de voetbalshirts en tenues van de Rekordmeister veranderd. Dit betreft de printing van de namen en nummers op de achterkant van de voetbalshirts en tenues voor het seizoen 2018-2019. Waar de voetbalshirts van de Duitse kampioen ieder jaar van design veranderen, is dat de afgelopen tien jaar niet het geval geweest bij de bedrukking van de voetbalshirts. Vanaf dit jaar is dat echter anders. Check hieronder alles over het design van de officiële printing van de tenues van Bayern München!

Stijl, font en kleur officiële bedrukking Bayern München

Op het oog heeft de bedrukking van het nieuwe Bayern München thuisshirt voor 2018-2019 een vrij simpel design. Het lettertype van de bedrukking is vrij ''recht toe, recht aan.'' De kleur van de printing is contrasterend aan de kleuren van het shirt. De rugnummers zijn wit en bevatten een navy blauwe uitlijning. Dit is geheel in overeenstemming met de witte adidas trademark strepen over de schouders en mouwen en de blauwe bies aan de onderkant van de mouwen. De rugnummers van het voetbalshirt bevatten aan de onderkant het logo van de club. Dit is echter niet het geval bij de letters van de namen van de spelers. De letters bevatten bovendien geen blauwe uitlijning. Bij veel clubs staan de namen van de spelers boven het rugnummer. Ook dit is bij de officiële bedrukking van Bayern München anders. De namen van de spelers staan namelijk onder de rugnummers. De reden hiervan is dat aan de bovenkant van het shirt de naam van de Duitse kampioen gepositioneerd staat. De bedrukking wordt door Bayern München gedragen in alle competities, dus zowel in de Bundesliga, als in de DFB Pokal en de Champions League.

Sterspeler Kimmich geeft zelfs nog een reactie op de officiële printing van het shirt: ''Ik denk dat het shirt en de bedrukking een groot succes worden. De bedrukking van het shirt is COOL!'' We verwachten dat Bayern München deze bedrukking de komende seizoenen op het shirt draagt. Check hieronder nog meer foto's van het shirt met officiële printing, waarin spelers als Robben, Lewandowski, Müller, James en andere sterspelers vanaf nu schitteren.

Bayern München shirt met naam en nummer bestellen

Je kan vanaf nu je Bayern München shirt met deze nieuwe bedrukking laten voorzien. Hierbij heb je de mogelijkheid je shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer, maar ook met die van één van de sterspelers. De extra prijs hiervan is € 15,- tot € 20,-. Deze prijs komt bovenop de al bestaande prijs van de shirts zonder printing. Dit is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Bayern München shirt met officiële bedrukking in de adidas shop

of in DEZE WEBSHOP