28 april 2018

Officiële bedrukking Ajax uitshirt 2018-2019 gelanceerd

De officiële Ajax bedrukking voor de voetbalshirts van 2018-2019 is tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt voor komend seizoen bekend gemaakt. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van het nieuwe voetbalshirt. Waar ieder jaar het design van het voetbalshirt verandert, is dat ook bij de officiële bedrukking het geval! Check hieronder alles over de stijl, het font en de kleur van de Ajax bedrukking voor het uitshirt van 2018-2019.

Stijl, font en kleur Ajax bedrukking 2018-2019

De bedrukking van het Ajax shirt van 2018-2019 heeft dezelfde kleur als één van de kleuren van het nieuwe uitshirt. De bedrukking van het shirt is namelijk goud. Deze kleur komt in het uitshirt terug in een band aan de bovenkant van de voorkant van het shirt en is ook te vinden op de achterkant van het tenue. De rugnummers bevatten een witte omlijning. Bovendien bevatten de rugnummers aan de onderkant het logo van de club uit Amsterdam. Het lettertype van de bedrukking is vrij simpel en is dikgedrukt. De namen van de spelers staan boven het rugnummer, net onder het gouden vlak. Deze letters zijn ook goud en bevatten een witte omlijning. In de letters van de namen van de spelers is niet het logo van Ajax verwerkt. Dit betreft alleen de bedrukking van het nieuwe uitshirt. De bedrukking voor het thuisshirt van 2018-2019 wordt tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt bekend gemaakt. We verwachten dat deze bedrukking dezelfde stijl heeft als de printing van het uitshirt, maar dan overwegend wit met een rode uitlijning is!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Ajax bedrukking voor het shirt van 2018-2019. Deze bedrukking wordt vanaf nu op de shirts gedragen door spelers als Van De Beek, de Ligt, Ziyech, Kluivert, Neres, Dolberg, Huntelaar, Tagliafico en nog meer sterspelers.

Ajax shirt met naam en nummer bestellen

Het Ajax shirt kan je vanaf nu bestellen met deze bedrukking. De prijs van de bedrukking is € 20,-. Deze prijs komt bovenop de reguliere prijs van het shirt. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 90,- en voor kinderen € 85,-. Wil je andere Ajax producten bestellen? Check het dan ook in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Ajax shirt met officiële bedrukking exclusief in DEZE WINKEL