5 juni 2017

Officiële adidas Europa League 2017-2018 wedstrijd voetbal

De nieuwe Europa League wedstrijd voetbal voor 2017-2018 is door adidas bekend gemaakt. Met deze bal spelen de club in de Europa League gedurende dit seizoen. Deze bal wordt door de Europa League clubs voor het eerst gebruikt in de voorronde van het toernooi. De eerste voorronde start al op 29 juni. De bal heeft in vergelijking met vorig seizoen weer een geheel nieuw design. Check hieronder alles over het nieuwe design van de bal waarmee in Europa gespeeld wordt door de clubs die deelnemen aan het toernooi. De Nederlandse clubs die in ieder geval met deze bal spelen zijn PSV, FC Utrecht en Vitesse.

Design en materialen adidas Europa League voetbal 2017-2018

De nieuwe Europa League 2017-2018 adidas wedstrijdbal is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door het iconische X-design. De bal bevat een aantal X-en als all-over print op de bal in de kleuren grijs, oranje en geel. Bovendien bevatten deze X-en een spray painted effect en is hierin het Europa League logo verwerkt. Verder is de bal met een zwart adidas logo en een zwart FIFA logo uitgerust. Meer weten over de technologieën en technieken van deze nieuwe, flitsende voetbal van adidas? Check het hieronder!

Uiteraard is de nieuwste bal voor het tweede toernooi van Europa uitgerust met de nieuwste technieken door Adidas. Het meest karakteristieke aan de officiële voetballen van Adidas zijn de kenmerken met betrekking tot de vlucht van de bal. De bal lijkt sneller dan ooit te voren en minder te fladderen dan voorgaande ballen van Adidas. De reden hiervan is dat de Europa League voetbal voor 2017-2018 uit slechts zes panels bestaat. Bovendien zijn er verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de grip, het baloppervlak en de zichtbaarheid van de bal. De nieuwe voetbal heeft dus een perfecte vlucht, nauwkeurigheid en controle. De bal bestaat verder voor 83% uit TPU en 17% uit polyester. Daarnaast voldoet de bal uiteraard aan alle eisen die de FIFA aan een bal stelt als het gaat om omtrek, gewicht, stuiteren en wateropname. Check hieronder waar je de bal exclusief kan kopen!

Adidas Europa League voetbal 2017-2018 kopen

Wil jij net als PSV, FC Utrecht en Vitesse met de officiële Adidas Europa League voetbal voor 2017-2018 spelen? Dat kan! De bal is beschikbaar in verschillende prijsklassen. Zo scoor je officiële Adidas wedstrijdbal voor een prijs van € 139,95, terwijl de trainingsbal een prijs heeft van € 34,95 en de goedkope variant, de CAPITANO voetbal heeft een prijs van slechts € 19,95! Voor ieder wat wils dus! Check de nieuwe voetballen van Adidas in de onderstaande shops!

Koop de nieuwste ADIDAS CL voetbal exclusief in deze SHOP!

of deze STORE