10 juli 2018

Officiële AC Milan bedrukking 2018-2019

Ook de officiële AC Milan bedrukking voor 2018-2019 is bekend! Wil je je Milan voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer? Dan is dit de perfecte blog om alles te weten te komen over de bedrukking op de achterkant van het shirt van de Rossoneri. Hier vertellen we namelijk alles over de namen en nummers die Milan vanaf dit seizoen op de achterkant van haar voetbalshirts draagt. Ieder jaar verandert de bedrukking op de tenues en voetbalshirts van de club. Dat is dit jaar niet anders. Dit jaar is er echter nog een bijkomende reden dat de bedrukking anders is dan andere jaren.

Het Duitse sportmerk PUMA is vanaf dit seizoen namelijk de kledingsponsor van de Italiaanse club die onder leiding staat van trainer Gattuso. Het merk heeft niet alleen inspraak in het design van het nieuwe thuisshirt en uitshirt, het is ook verantwoordelijk voor het design van de bedrukking op de achterkant van de tenues van 2018-2019. De nieuwe AC Milan printing voor 2018-2019 is namelijk geïnspireerd door de officiële PUMA bedrukking voor de periode 2018-2019. Deze bedrukking zagen we voor het eerst op de Italië voetbalshirts voor 2018-2019 en was op het WK van 2018 onder andere te zien op de tenues van Uruguay, Servië en Senegal. AC Milan heeft precies dezelfde printing op de shirts. Op het thuisshirt is deze bedrukking contrasterend aan de zwarte en rode banen van het tenue. Deze is wit. De stijl van de printing wordt gekenmerkt door het gebruik van veel diagonale lijnen en hoeken. Zowel de nummers als de letters van de namen van de spelers bevatten geen rondingen. De rugnummers bevatten aan de onderkant het logo van de club. Dit is niet het geval bij de namen van de spelers. Deze namen staan traditiegetrouw boven het rugnummers. De bedrukking voor het nieuwe uitshirt is rood en de printing van het nieuwe keepersshirt is zwart.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Milan shirt met daarop de namen en nummers van een aantal sterspelers.

AC Milan shirt met naam en nummer bestellen

Het nieuwe AC Milan shirt voor 2018-2019 kan je per direct met een eigen naam en nummer bestellen. In de onderstaande webshops wordt gebruik gemaakt van de officiële bedrukking. De extra prijs van de bedrukking is ongeveer € 15,- tot € 20,-. Deze prijs komt bovenop de prijs van het shirt. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 80,- en voor kinderen € 70,-. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je AC Milan shirt met bedrukking in deze winkel

of deze online SHOP!