Nike lanceert nieuw Barcelona warming-up shirt voor 2019

Barcelona draagt vanaf vandaag een nieuw warming-up shirt in de voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden. De nieuwe Nike X Barcelona collectie voor 2019 is namelijk officieel gelanceerd. Onderdeel hiervan is het nieuwe pre-match top. Dit shirt wordt alleen in de tweede seizoenshelft van dit seizoen gedragen, dus vanaf nu tot mei 2019. Dit betreft dan ook het laatste Barcelona warming-up shirt van dit seizoen. Medio mei wordt namelijk de nieuwe collectie voor 2019-2020 door Nike en de club uitgebracht. Hieronder bespreken we de details van het nieuwste Barcelona pre match top van 2019.

Het nieuwe warming-up shirt is deels in stijl van de clubkleuren van de Spaanse kampioen. Het shirt is licht blauw en bevat over het midden een brede, verticale band in de clubkleuren van Barca. Het bovenste deel van de band is blauw en vanaf het midden is de band rood. De royaal blauwe accenten komen ook terug in de ronde hals van het shirt en ook de swoosh van Nike op de rechter borst heeft deze kleur. Op de voorkant prijken ook de logo’s van Barcelona en Rakuten en de achterkant van het shirt is uitgerust met het logo van subsponsor BEKO. Dit shirt wordt alleen tijdens het inlopen voorafgaande aan de wedstrijden gedragen. In dit shirt wordt dus niet getraind. Tijdens het warmlopen dragen de spelers van Barcelona al het wedstrijdbroekje, dat ook gedragen wordt tijdens de wedstrijden. Uiteraard zijn de warming-up tenues ook uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder de foto’s van het shirt, waarin we vanaf nu sterren als Messi, Coutinho, Dembele, Suarez en andere sterren zien of check ook het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2019. Ook dit pak heeft namelijk een geheel nieuw template.

Het nieuwe Barcelona warming-up shirt voor 2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 55,- en voor kinderen € 50,-. Ben je op zoek naar andere Barca producten? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Barcelona warming-up shirt in de ONLINE NIKE SHOP