26 oktober 2017

Nike lanceert tech fleece Barcelona pak voor 2017-2018

Het tech fleece concept van Nike is nu ook overgeheveld naar de clubs, waarvan het Amerikaanse sportmerk kledingsponsor is. De komende periode zullen we verschillende sterren off pitch, dus rondom de wedstrijden van hun club in het tech fleece trainingspak van Nike zien met het logo van de desbetreffende club op de rechter borst. Nike heeft voor FC Barcelona ook een tech fleece pak ontwikkeld, waarin we vanaf nu sterren als Messi, Suarez, Dembele, Iniesta en andere sterren rondom de wedstrijden en trainingen van de club zullen zien. Hieronder bespreken we eerst de technische aspecten van het tech fleece trainingspak en geven we daarna aan waar je dit pak exclusief kan kopen. Helaas is het pak alleen voor volwassenen te bestellen. Daarover straks meer!

Nike tech fleece Barcelona vest en joggingsbroek

Het tech fleece concept is bekend. Het tech fleece joggingspak of trainingspak is namelijk perfect om in te chillen voor- of na een intensieve wedstrijd of training. Dit komt niet in de laatste plaats omdat het jack heerlijk om het lichaam valt en een zachte voering heeft. Het Nike tech fleece materiaal bestaat namelijk uit een combinatie van katoen (66%) en polyester (34%), waardoor het een zachte touch heeft en je ook nog een warm houdt. Een ander pluspunt van het tech fleece vest is dat deze lekker licht is. Deze kenmerken komen ook terug in het Nike tech fleece vest van Barcelona. Deze is geheel zwart en wordt gekenmerkt verder gekenmerkt door de capuchon aan de achterkant van het jack. Opvallend aan deze capuchon is dat deze vlakken met een klep bevat en dit geeft weer de perfecte bescherming. Met de touwtjes kan de capuchon versteld worden. Op de borst prijken de logo’s van Nike en Barca en verder zijn de zijkanten van het jack uitgerust met twee zakken. Wat verder opvalt aan het Barcelona tech fleece vest is de zogenaamde chevron op het midden. Voor dit design moeten we veertig jaar terug, namelijk naar 1978. In dit jaar lanceerde Nike voor het eerst de windrunner, welke ook deze iconische v-baan bevatten. Deze is veertig jaar na dato opnieuw te vinden op het Nike tech fleece jack. De achterkant van het vest is net wat langer en dit biedt natuurlijk de perfecte bescherming. Ook in dit vest komen de zogenaamde raglanmouwen weer terug. Deze mouwen vallen strak om de armen en bieden je de perfecte bewegingsvrijheid.

Het Barcelona tech fleece pak wordt compleet gemaakt door een zwarte joggingsbroek. Ook deze broek bestaat uit hetzelfde materiaal als het vest. De bovenkant van de sweat pants bevatten een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden en de onderkant van de pijpen bevatten zogenaamde cuffs, waardoor de broek ook nog eens strak om de enkels valt. Wat verder kenmerkend is aan de Barcelona tech fleece broek is dat deze een toelopende pasvorm heeft, wat betekent dat deze lekker strak om de benen vallen. Op de broek staan ook de logo’s van de club en Nike en uiteraard is ook de Barca joggingsbroek uitgerust met twee zakken. Het materiaal van deze trainingsbroek zorgt ervoor dat je lekker warm blijft na het sporten, een wedstrijd of training. Meer weten over Nike tech fleece? Check meer informatie over het Nike tech fleece trainingspak.

Barcelona tech fleece pak bestellen

Het Barcelona Nike tech fleece trainingspak voor 2017-2018 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen. Het pak is dus alleen in de maten S, M, L, XL en XXL te bestellen. Dit is echter wel vrij prijzen. Het vest heeft een prijs van € 120,- en de joggigsbroek heeft een prijs van € 90,-. In totaal heeft het pak dus een prijs van € 210,-. Wil je andere en goedkopere Barcelona producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Barca pak in deze SHOP!