Nieuwe Paris Saint Germain voetbal gelanceerd door Bape

2019 wordt het jaar van nog meer collabs, nog meer special edition voetbalshirts en nog meer mash up voetbalshirts. Op de tweede dag van het jaar worden direct al wat voorspellingen waar gemaakt. Paris Saint Germain staat al bekend om de zieke collabs met verschillende merken. Één daarvan is het partnership die de club heeft met het Japanse merk BAPE. In november lanceerden de club en Bape al een 13 piece capsule collectie en daar gaan beide partijen ook in 2019 weer mee door. Vandaag hebben PSG en Bape namelijk een speciale voetbal uitgebracht! De bal is een toevoeging op de bestaande collectie, die bestaat uit t-shirts, jacks en accessoires.

De nieuwe Paris Saint Germain x Bape voetbal is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van PSG. De bal is namelijk blauw en bevat over het midden een rode band, die geflankeerd wordt door twee dunnere witte banen. In deze band is het logo van Bape, een apenkop, verwerkt. De band wordt bovendien onderbroken door de tekst: ‘’A Bathing Ape – Paris Saint Germain.’’ Uiteraard prijkt ook het logo van de Parijzenaren op de bal. De bal heeft verder een super modieus design en dit komt vooral door de all-over camouflage print op de bal. Deze is zowel aanwezig op het blauwe als op het rode gedeelte. Ook de eerdere PSG x Bape collectie bevat items met een camo print!

Bape en Paris Saint Germain adviseren vooral niet met deze voetbal te gaan spelen. Het betreft namelijk een collectors item. De bal heeft dan ook een prijs van € 75,-. Helaas kan je deze special edition voetbal alleen bestellen in de online Paris Saint German shop. Andere Paris Saint Germain voetballen bestel je exclusief in deze winkel!

 of deze SHOP! Directe levering!